Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol lehet WC-tartályt venni?...

Hol lehet WC-tartályt venni? (Budapest)

Figyelt kérdés
WC tartályt szeretnék vásárolni, de nem tudom, hol árulnak. Ha neten rákeresek, csak web-shopokat találok. Nekem olyan hely kell, ahová bemegyek és elhozom. Köszönöm a segítséget.

2015. márc. 2. 10:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nyelvtantanárt nem keresel? Sose lehet tudni, lehet rajtad is segítene. :)

Szívesen segítettünk!

2015. márc. 3. 15:09
 12/17 A kérdező kommentje:
Most komolyan, mi örömötök van abban, hogy mást gúnyoltok? Nincs jobb dolgotok? Tényleg ebben lelitek a boldogságot?
2015. márc. 4. 08:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

Megértem, ha ki vagy akadva mások stílusán, ugyanakkor nem értem, miért nem köszönöd meg a hasznos válaszokat.

2015. márc. 4. 08:50
 14/17 A kérdező kommentje:
Igazad van, bocsánat és köszönöm nekik! De annyira kiakadtam azon, hogy mindenütt csak a rosszindulatot látni az emberek részéről....
2015. márc. 4. 09:35
 15/17 anonim ***** válasza:

A 2. hozzászóló vagyok ott kérdeztem melyik kerületben.

Erre nem válaszoltál,pedig a hozzád eső legközelebbi üzletet mondtam volna.

Ennyit a segítségről.(vízszerelő)

2015. márc. 4. 09:56
 16/17 A kérdező kommentje:
Bocsánat, 13. kerület egyébként. Vettem tegnap a Praktikerben, viszont felszerelni nem tudom. Vállalsz esetleg ilyesmit?
2015. márc. 4. 10:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Küldtem privát üzenetet.
2015. márc. 4. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!