Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Semmi kedvem élni, rossz...

Semmi kedvem élni, rossz napjaim vannak. Ki kéne valami célt tűznöm. Valaki?

Figyelt kérdés
Mostanában rosszak a napjaim, anyám tartozásai miatt többször költöztünk, most albérletben élünk.Bánt, az is, hogy elég rosszul élünk, még mindig vannak hiteltartozások.Sokszor csesztetnek, megaláznak.Mosolygok egyet, mégis nagy nyomokat hagy bennem.Napról-napra egyre "depisebb" vagyok, bármennyire szégyen is, kezdek összetörni lelkileg..Valaki tudna valami tanácsot adni? Elsősorban valamit, amiért úgy érezném, hogy élni muszáj, vagy jó?Bocsánat a monoton soraimért...

2015. febr. 11. 21:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2015. febr. 11. 21:11
 2/16 anonim ***** válasza:

Tudom milyen lelkileg padlón lenni, sokszor előfordult már, voltam összetörve, segítséget nem kaptam, az idő ami túltett, az elmúlás. Az, hogy kisírtam magam és jobb volt, nekem a zene ami egyedül segített, a zene az igazi reménységem, neked jelent valamit?

Az élet harc születéstől a halálig, kinek kisebb, kinek nagyobb, neked is nagyobb most, küzd, hogy utána jobb legyen.

2015. febr. 11. 21:16
 3/16 anonim válasza:
Ha szomorú vagyok rajzolok verset írok zenét hallgatok ez mindig segít. Viszont ha nem érzem hogy élek akkor csak az segít ha valami kalandos könyvet olvasok mert akkor elbújok a gondjaim elől és (lehet h szar) de az az egyetlen ok amiért élek h olvasok még egy fejezetet. Velem ez eddig kétszer fordult elő és nagyon szar érzés
2015. febr. 11. 21:22
 4/16 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, ciki vagy nem ciki: fiú.Szeretem a zenét, egy időben segített is, de valahogy mostanában nem tudok elvonatkoztatni.
2015. febr. 11. 21:24
 5/16 A kérdező kommentje:
Ja igen, köszönöm az együttérzést.
2015. febr. 11. 21:25
 6/16 anonim ***** válasza:

A célod legyen a tanulás.

Hogy legyen egy szakmád, majd állásod, és el tudd tartani magad. Hogy neked ne kelljen hitelt fizetned.

2015. febr. 11. 21:32
 7/16 A kérdező kommentje:
Olyan nagyon jól nem tanulok, nem tudok rá koncentrálni.Pedig fel tudom mérni, hogy fontos, hogy csak (szinte) ez számít...nem nagyon megy..most olyan 4,3 az átlagom..
2015. febr. 11. 21:36
 8/16 anonim ***** válasza:
Valóban a tanulás legjobb cél.
2015. febr. 11. 21:36
 9/16 anonim ***** válasza:

Tanulni és minél hamarabb lepattanni a rossz környezetből. Készülj valami távoli főiskolába, ott a koliban elleszel, és a tanulás mellett, ha vállalsz diákmunkát, szépen elleszel szülői támogatás nélkül is.

Aztán a főiskola/ egyetem végére, majd lesznek új célok.

2015. febr. 11. 21:43
 10/16 anonim ***** válasza:

Én is éreztem már így. Nekem az segített igazán, ha megnéztem egy olyan filmet, amin úgy igazán ki tudtam sírni magam. A könnyeimmel együtt nagy súly esett le a vállamról.

Holt költők társasága

Csillagainkban a hiba

Ha esetleg nem láttad még, ezeket tudom ajánlani.

Ha cél kell, akkor pedig ott van pl a jó egyetemre bekerülés, barátnő, kigyúrni magad, megtanulni gitározni/programozni, stb. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, bár a családi körülmények miatt 1-2 kieshet (gitározás), viszont pl. az edzéshez nem feltétlenül kell pénz (street workout), s az önbizalmat is megdobja.

2015. febr. 11. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!