Semmi kedvem élni, rossz napjaim vannak. Ki kéne valami célt tűznöm. Valaki?
Tudom milyen lelkileg padlón lenni, sokszor előfordult már, voltam összetörve, segítséget nem kaptam, az idő ami túltett, az elmúlás. Az, hogy kisírtam magam és jobb volt, nekem a zene ami egyedül segített, a zene az igazi reménységem, neked jelent valamit?
Az élet harc születéstől a halálig, kinek kisebb, kinek nagyobb, neked is nagyobb most, küzd, hogy utána jobb legyen.
A célod legyen a tanulás.
Hogy legyen egy szakmád, majd állásod, és el tudd tartani magad. Hogy neked ne kelljen hitelt fizetned.
Tanulni és minél hamarabb lepattanni a rossz környezetből. Készülj valami távoli főiskolába, ott a koliban elleszel, és a tanulás mellett, ha vállalsz diákmunkát, szépen elleszel szülői támogatás nélkül is.
Aztán a főiskola/ egyetem végére, majd lesznek új célok.
Én is éreztem már így. Nekem az segített igazán, ha megnéztem egy olyan filmet, amin úgy igazán ki tudtam sírni magam. A könnyeimmel együtt nagy súly esett le a vállamról.
Holt költők társasága
Csillagainkban a hiba
Ha esetleg nem láttad még, ezeket tudom ajánlani.
Ha cél kell, akkor pedig ott van pl a jó egyetemre bekerülés, barátnő, kigyúrni magad, megtanulni gitározni/programozni, stb. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, bár a családi körülmények miatt 1-2 kieshet (gitározás), viszont pl. az edzéshez nem feltétlenül kell pénz (street workout), s az önbizalmat is megdobja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!