Mennyiből lehet megélni ketten?
Figyelt kérdés
Két ember mennyiből tud megélni egy konvektoros lakásban, ami nem albérlet (szóval lakbért nem kell fizetni). Nem kell luxusra gondolni, csak a megélhetés mondjuk egy hónapra.2015. febr. 9. 19:44
21/32 anonim válasza:
Engem a 3000 Ft-os tűzifa érdekel :)
1800-2400 egy mázsa akác.
22/32 anonim válasza:
jackson666: itt kapaszkodj meg: Nyáron 3 hetet nyaraltunk a Balatonon úgy, hogy a szüleimnek ott van egy nyaralója, tehát a szállásért nem kellett fizetnünk. Állati jól éreztük magunkat, egész nap a strandon voltunk a gyerekkel, a kertben pedig grilleztünk ebédre, vacsorára. A hajóállomáson lángosoztunk, fagyiztunk, tökéletes volt minden:)
24/32 anonim válasza:
22-es: tűzifa: a férjem az erdőgazdaságban maga vágja ki a fát és szállítja haza utánfutóval. Tavaly többet hozott, mint amennyi kellett, így az idén csak ennyibe került.
25/32 jackson666 válasza:
Te azon szerencsések egyike vagy aki még jó helyzetbe van és ritka életet él . Én sajnos 24 vagyok de még a balatonra se jutottam le életembe soha..
26/32 anonim válasza:
jackson666: hol élsz, mit csinálsz? Szeretnék ötletekkel segíteni.
27/32 jackson666 válasza:
Itt magyarba sajnos. év elejétől napnál fütő .
28/32 anonim válasza:
Melyik megyében élsz? Esetleg munkát tudnék neked.
30/32 anonim válasza:
Pesten 20ezer kettőtöknek a bérlet.30 ezer marad kettőtöknek kajára,ez fejenként 500 Ft/nap.Ennyiből hogy maradna ruhára,könyvekre(amit az egyes versenyző írt)????
Gondolkozzatok már!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!