Cserepes jácint nevelése lakásban?
Figyelt kérdés
Kaptam két cserepes jácintot, és szetetném, ha jövőre is virágoznának. Próbáltam utánanézni, mit kell csinálni. Odáig eljutottam, hogy levágjuk az elszáradt virágot, el kell hogy száradjon a levele. És itt írják, hogy kiültetjük, amite nincs lehetőségem, vagy hogy eltesszük sötét, hűvös helyre, viszont nem nagyon van a panelban hűvös hely. Ha csak elrakom sötétbe, akkor mikor vegyem majd elő? Egyáltalán van így esélyem arra, hogy fog virágozni? Valakinek van tapasztalata?2015. febr. 1. 21:28
1/1 anonim válasza:
Tavalyi elvirágzott jácintot kitettem a szélfogóba, északi oldalon van, de nyáron azért nem olyan hűvös. Karácsony táján kibújtak a levelek a hagymából, akkor behoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!