Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Eldugítottam egy wc-t egy...

Eldugítottam egy wc-t egy penészes citrommal. Ez mennyi idő alatt rohad szét benne? Szerintem a Wc tartály bűzzáró részén akadhatott el, mert annyira nem volt nagy citrom, hogy ne ment volna le a lefolyón.

Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 07:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs 110-es átmérőjű max 70-80, ha továbbküldöm lemegy szépen a csatornán.
2015. febr. 1. 17:12
 12/16 A kérdező kommentje:
Nos, már épp készültem benyúlni a mocskos vízbe csupasz kézzel, de gondoltam leöblítem egy kis felmosóvízzel, hogy tisztább legyen. Erre a felmosóvíz levitte végül úgy néz ki a citromot, nagyon gyorsan, nem okozott látszólag problémát. Már a tisztítóaknán is túljuthatott.
2015. febr. 1. 17:23
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
próbáld ki dinnyével is:)
2015. febr. 1. 17:40
 14/16 A kérdező kommentje:
:D Jó, hát gondoltam lemegy. Az a penészes citrom szinte már szétfolyt a kezemben amikor a wc-be dobtuk.
2015. febr. 1. 17:48
 15/16 anonim ***** válasza:
57%
Igazán örülök, hogy végül lement. De a jövőt tekintve egy jótanács: ne keverd össze a szemetest és a WC-t. Egészen másra való az egyik, mint a másik...
2015. febr. 2. 13:38
 16/16 anonim ***** válasza:
37%
de a szemetes szükség esetén használható wécéként
2015. febr. 3. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!