Ha valaki extrém téli hálózsákban alszik otthon, akkor megteheti ezt?
Ha valaki otthon hálózsákban akar aludni, mert így nem kell fűteni, akkor télen kibírja, hogy nem fagy meg? Nem fog tüdőgyulladást kapni?
+16 fok van fűtés nélkül, ezt ki lehet bírni egy olyan hálózsákban, ami téli túrázóknak van? Tízezreket spórolhatnék minden évben ezzel.
13-as ... csak gratulálni tudok az eszedhez.
Amikor társasházban nem fűtesz, kvázi lehúzod a szomszédokat, mert nekik így lassabban melegszik a lakás. Tudom, a szomszédom hasonlóan tróger ...
Hálózsákban alvás hosszú távon talán a higiénia miatt lehet problémás. Nálunk a fűtés alapjáraton megy, ami azt jelenti, hogy este rásegítéssel 20fok kihozhazó, de ez reggelre 16ra hűl le. Penészesedik ugyan, de most a páraelszívóval ez is ki van küszöbölve és elhanyagolható a fogyasztása a fűtésszámlához mérten.
Na de visszatérve ln is extrém (-22 es) hálózsákban alszom. Hozzáteszem nyáron is tudok benne aludni, mert szigetel, de szellőzik is. Eddig egyszer nem éreztem magam kellemetlenül benne és a higiiéniás rész úgy oldottam meg, hogy először egy puha takaróhuzatba majd a hálózsákba bújok. Amúgy meg a hálózsákot is lehet mosni, ha úgy adódik. Nem nagy wasistdas ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!