Van valakinek tapasztalata a Samsung UE40H6200 3D LED TV-vel?
A tavasz óta van ilyenünk!
A 18 éves,40 kilós 72 centis Samsungot cseréltük le,mert megadta magát,és nem volt értelme javítani.
Smart funkciósra mekem nincs szükségem,azért nem olyat vettem,viszont 3D-s filmeket a gyerek szokott néha hozni,bár másfél óra épp elég a szememnek a 3D-ből,-még úgy is,hogy 200Hz-s a képfrissítés,-de azért nagy élmény.
52/F
Nekünk a mikró,és a mosógép is LG...na ezért(is)nem akarok ebből a márkából többet beengedni a házba!
A szemfáradást illetően egyik tecnológia sem előnyös a szemnek. Én passzívval egy "noname" készüléken néztem a(saját) filmemet,utána megnéztem a "samun"(aktív) is...ég és föld a külömbség!
Kevés(heti 1,néha 2)3D filmet nézek,a végére már elfárad a szemem,de mint írtam,én már 50+ vagyok.
Mi 118K-ért vettük,2 szemüveget adtak hozzá.
Nekem minden Samsung amit az elmúlt 4 évben vásroltam.
TV egy UE42F6400, na az egy állom. De a többi samsung terméket nem lehet agyon dicsérni :( Pont most fogadtam meg, hogy több nem kell.
Főleg a telefonokkal szenvedek, a családban több egyforma is van. Töltési probléma, akumlátor probléma, alaplap hiba, lassulás...
A házimozim 80+ e Ft volt, és egy 20 e ft os noname piaci össze vissza veri minden tulajdonságában.
Gyenge hangzás, logikátlan menü, problémás lejátszás pendrivról, szenved az mkv vel.
a passziv 3D-vel az a baj, hogy ha pl kicsit alulról nézed, már nem jó, az leginkább szemből működik.
az aktívval körbebarangolhatsz a szobában, és mindig jólesz, mozog veled a kép.
viszont a filmek nem úgy néznek ki valójában, mint a reklámfilmek. ezek nagyon kijönnek a képből, de én még egy filmet sem láttam ami kifele jönne. inkább mélységük van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!