Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van valakinek tapasztalata a...

Van valakinek tapasztalata a Samsung UE40H6200 3D LED TV-vel?

Figyelt kérdés

2015. jan. 29. 17:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Erős középkategóriás TV. Van konkrét kérdésed?
2015. jan. 29. 19:58
 2/9 anonim ***** válasza:

A tavasz óta van ilyenünk!

A 18 éves,40 kilós 72 centis Samsungot cseréltük le,mert megadta magát,és nem volt értelme javítani.

Smart funkciósra mekem nincs szükségem,azért nem olyat vettem,viszont 3D-s filmeket a gyerek szokott néha hozni,bár másfél óra épp elég a szememnek a 3D-ből,-még úgy is,hogy 200Hz-s a képfrissítés,-de azért nagy élmény.

52/F

2015. jan. 29. 21:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy 72 centis Philips, ez is legalább 40 kiló, emeletről kellene lehozni, de ez 2 emberes, mert egyedül még az ajtón sem lehet kivinni, akkora. Konkrétan a szemfáradás érdekelne és hogy milyen szemüveg jó hozzá. Gondolom, csak aktív. Meditáltam az LG 3D mellett is, ahhoz passzív szemüveg kell. Láttam egy boltban passzív szemüveggel, 3D film volt, de nem győzött meg, nem érzékeltem a képen, hogy 3D lenne. Aktív szemüveggel is láttam már 3D filmet, az tényleg tökéletes volt. Ilyen tapasztalata valakinek, hogy az aktív és passzív szemüveg között van-e érezhető különbség?
2015. jan. 30. 08:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekünk a mikró,és a mosógép is LG...na ezért(is)nem akarok ebből a márkából többet beengedni a házba!

A szemfáradást illetően egyik tecnológia sem előnyös a szemnek. Én passzívval egy "noname" készüléken néztem a(saját) filmemet,utána megnéztem a "samun"(aktív) is...ég és föld a külömbség!

Kevés(heti 1,néha 2)3D filmet nézek,a végére már elfárad a szemem,de mint írtam,én már 50+ vagyok.

Mi 118K-ért vettük,2 szemüveget adtak hozzá.

2015. jan. 30. 08:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, én is azt vettem észre, hogy az LG passzív szemüveges megoldása nem az igazi, néztem aktív szemüveggel más TV-n, az valóban 3D volt, szinte félre kellett hajolnom, hogy nekem ne jöjjenek a kockák, amik a képernyőből repültek felém. :-D
2015. jan. 30. 10:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Volt egy LG 32" LED FULL HD TV-m, az 3 év után kipurcant( még jó, hogy külön garanciaszerződést kötöttem rá,5 évre) javíthatatlan volt, kaptam egy utalványt, kicserélték ugyanolyan áron, ugyanakkora, de sokkal jobb TOSHIBA LED TV-re. Az most kifogástalan. Én is egy kicsit ódzkodom az LG-től, ezért is rendeltem SAMSUNG-ot.
2015. jan. 30. 11:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem minden Samsung amit az elmúlt 4 évben vásroltam.

TV egy UE42F6400, na az egy állom. De a többi samsung terméket nem lehet agyon dicsérni :( Pont most fogadtam meg, hogy több nem kell.

Főleg a telefonokkal szenvedek, a családban több egyforma is van. Töltési probléma, akumlátor probléma, alaplap hiba, lassulás...

A házimozim 80+ e Ft volt, és egy 20 e ft os noname piaci össze vissza veri minden tulajdonságában.

Gyenge hangzás, logikátlan menü, problémás lejátszás pendrivról, szenved az mkv vel.

2015. jan. 30. 11:28
 8/9 anonim ***** válasza:
A gyerek "hagyományos",dual sim-es Samu telója is egy nagy sz@r volt.
2015. jan. 30. 12:17
 9/9 anonim válasza:

a passziv 3D-vel az a baj, hogy ha pl kicsit alulról nézed, már nem jó, az leginkább szemből működik.

az aktívval körbebarangolhatsz a szobában, és mindig jólesz, mozog veled a kép.

viszont a filmek nem úgy néznek ki valójában, mint a reklámfilmek. ezek nagyon kijönnek a képből, de én még egy filmet sem láttam ami kifele jönne. inkább mélységük van...

2015. febr. 3. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!