Ismernek olyan ötvöst aki ezüstétkészlet javítással foglalkozik?
Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 19:59
1/6 duhaj ervin válasza:
Nem írtad,hogy hol laksz! Egyébként keress fel ékszerboltot,ahol ékszerjavítást is vállalnak.Az ezüst ékszer javítása majdnem annyiba kerül,mint az aranyé,ergo csak akkor javíttasd,ha nagyon kedves számodra.Egy forrasztás 1000Ft körül van.
2/6 A kérdező kommentje:
Pesten lakom.Edesanyam szeretne ezutkeszletebol kettot csinaltatni,ugyanis nagyok es nekem illeve testveremnek ajandekozna,azert kellene ketto belole.Ha tudnal egy ilyen helyet e megirnad megokszonom.
2010. febr. 9. 13:57
3/6 duhaj ervin válasza:
Nem tudok segíteni,Győrben lakom,de próbáld meg a gugliba! Pesten a Kígyó utcában van egy ötvös.Mindjárt az elején,pontosan nem tudom,hogy hány szám.Szerintem bármelyik ékszerboltban segítenek neked.
4/6 anonim válasza:
hello!ismerek egy ötvöst akik ezzel is foglalkoznak
(ezüsttel)06-70-313-7393.sok sikert.
5/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.
2010. febr. 15. 19:51
6/6 anonim válasza:
Ha még aktuális, akkor: www.otvosrestaur.atw.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!