Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ismernek olyan ötvöst aki...

Ismernek olyan ötvöst aki ezüstétkészlet javítással foglalkozik?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 19:59
 1/6 duhaj ervin ***** válasza:
Nem írtad,hogy hol laksz! Egyébként keress fel ékszerboltot,ahol ékszerjavítást is vállalnak.Az ezüst ékszer javítása majdnem annyiba kerül,mint az aranyé,ergo csak akkor javíttasd,ha nagyon kedves számodra.Egy forrasztás 1000Ft körül van.
2010. febr. 9. 08:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Pesten lakom.Edesanyam szeretne ezutkeszletebol kettot csinaltatni,ugyanis nagyok es nekem illeve testveremnek ajandekozna,azert kellene ketto belole.Ha tudnal egy ilyen helyet e megirnad megokszonom.
2010. febr. 9. 13:57
 3/6 duhaj ervin ***** válasza:
Nem tudok segíteni,Győrben lakom,de próbáld meg a gugliba! Pesten a Kígyó utcában van egy ötvös.Mindjárt az elején,pontosan nem tudom,hogy hány szám.Szerintem bármelyik ékszerboltban segítenek neked.
2010. febr. 10. 14:08
 4/6 anonim válasza:

hello!ismerek egy ötvöst akik ezzel is foglalkoznak

(ezüsttel)06-70-313-7393.sok sikert.

2010. febr. 15. 10:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.
2010. febr. 15. 19:51
 6/6 anonim válasza:
Ha még aktuális, akkor: www.otvosrestaur.atw.hu
2010. okt. 21. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!