Ha vegyestüzelésü kazánnál felmegy a hőfok akkor mia az amivel a leggyorsabban lejebb tudom vinni hogy megelözzem a bajt?
Szia!
Ha a férjem nem volt otthon én is felforraltam a kazánban a vizet már egy párszor, és én olyankor gyorsan bezártam alul az ajtaját és raktam rá annyi szenet hogy eltakarja a parazsat. Nálam ez vált be.
Egy darabig még zenélt a radiátor, de utána megnyugodott.
Utolsónak:
1. Mitől forrt fel a víz annyira?
2. A férjed gondolom örült, hogy utána "bonthatta ki" a sok szenet.
21:39-es vagyok.
Általában begyújtás után sikerült felforralnom a vizet, azért hogy gyorsan meleg legyen megpakoltam a kazánt és nyitva hagytam az alsó ajtót. Amiről elég gyakran elfelejtkeztem és már csak akkor kaptam észbe mikor zenélt a radiátor:-(
A férjem nem a szén miatt aggódott, szerencsére olyan jó szenet fogtunk ki azon a télen, hogy olyan hamuja volt mint a fának, egyáltalán nem kövesedet. Őt inkább a kiegyenlítő tartályban lévő víz mennyisége aggasztott a legjobban /mindig újra fel kellett töltenie az akcióim után/ :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!