Miért van az hogy minden felsőmnek a hónaljánál fehér folt jelenik meg egy idő után? Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Egyre nagyobb lesz a folt és egyre keményebb. Spray-t használok, de már többfélét is kipróbáltam. Lehet túl sokat fújok vagy nem értem mi lehet, azt is próbáltam hogy kevesebbet.2015. jan. 10. 23:14
1/5 anonim válasza:
Az az izzadtságból kiváló só. Mosni kell a felsőt.
2/5 anonim válasza:
Azért, mire só csapódik ki egy ruhán az izzadtságtól, nagyon le kell izzadni. Sajnos tényleg vannak olyan anyagok a dezodorokban, amik nyomot hagynak a ruhán. Én néha erősebben megdörzsölve kimosom az ilyen felsőt mosás előtt. Ettől sokat enyhül az ilyen folt.
3/5 A kérdező kommentje:
Egy idő után már nem tűnik el a folt és ki is lehet dobni a felsőt. Mit lehetne még mást ez ellen tenni?
2015. jan. 11. 00:02
4/5 anonim válasza:
A golyós dezodornak az adalékanyaga ilyen nyomot hagyhat.
5/5 anonim válasza:
Nekem régen a golyós/pumpás deom csinálta.
Amióta átálltam fújósra nincs ilyen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!