Mivel ragasszam /újra/meg a mikrós popkornos zacskót?
Figyelt kérdés
Tatám adna akár több kiló pattogatni való kukoricát. Gépre még nincs pénzem,a hagyományos(rostában rázogatva a gáz fölött) anyum nem engedi(tiszta léha a tűzhely)
Elraktam pár popkornos zacskót. Úgy tervezem,hogy belemérek 10 dekát,teszek bele egy kiskanál kókuszzsírt...DE milyen ragasztóval ragasszam össze a zacskót???
2015. jan. 5. 15:18
1/6 A kérdező kommentje:
Olyasmi kellene,ami em oldószeres,technokol kilőve. A cellux is,bert a melegtől feolvad. A tűzőkapocs sem jó a mikró miatt.
Valami vízbázisú kellene,nem baj,ha lassabban szárad,max. előre gyártok párat.
Barkácsboltban kapható tubusos faragasztó jó lehet?
2015. jan. 5. 15:31
3/6 A kérdező kommentje:
De jó ötlet!
Anyu azt mondta a gépe biztos "viszi" azt a papírt.
2015. jan. 5. 19:05
4/6 anonim válasza:
én jénaiban szoktam mikróban. vékonyan kivajazom, belerakok egy nagyobb marék kukoricát, lefedem a jénai fedelével és max teljesítményen nyomatom, amíg hallom, hogy pattog (kb 3-4 perc). utána sózom.
5/6 anonim válasza:
Mikrózható edény is teljesen jó. Néha rázogasd meg esetleg. Egyszerűbb mint varrogatni az olajos-morzsás zacsit, egy próbát megér.
6/6 Dorka Elanor válasza:
Rakj bele egy mélytányérba egy keveset rakj rá egy lapos tányért és úgy rakd bele a mikróba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!