Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit lehet ilyenkor csinálni?

Mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
Alattam és mellettem lévő szomszéd nénik este11-kor és még később üvöltetik a TV-t,amitől nem tudok aludni.Többször szóltunk normális hangnemben,de nem változott semmi.
2010. febr. 5. 14:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondd meg Nekik,hogy tegyék be a hallókészülékeiket!!!!
2010. febr. 5. 14:16
 2/7 anonim válasza:
A szomszédaimmal nekem is van probléma..lent egy elmebeteg 2 gyerekes család,mellettünk egy aranyos néni,de neki 0-24 megy a tv..A különbség a két korosztály között,hogy az idősebbek talán hallgatnak rád..Ha átmész és megkéred,hogy vegyék halkabbra,mert pihenésre van szükséged akkor biztosan változtatni fognak :) Csak nem tudják hogy zavar téged :)
2010. febr. 5. 14:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Ilyen derék szomszédom nekem is van. Azon gondolkodom, hogy felkelek reggel 6 előtt pár perccel, és a 6:00 órát dübörgő technoval köszöntöm - s így is hagyom egy ideig. Aki legény éjjel, legyen legény nappal is, mint a mondás tartja.
2010. febr. 5. 14:30
 4/7 A kérdező kommentje:
elég idegesítő,már 1 hete nem tudok rendesen aludni..és én ugye másnap dolgozóba megyek:)
2010. febr. 5. 14:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Vegyél egy jó súlyos, két kezes hasító fejszét, (olcsó legyen!) és éjjel 3-4 körül vágd bele az ajtajába, hogy átszakítsa, és hagyd is benne! Hátha ez...
2010. febr. 5. 17:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Kismegszakítót párszor lenyomni nekik.
2010. febr. 5. 20:10
 7/7 duhaj ervin ***** válasza:
Nincs más lehetőséged,akkor a Polgármesteri Hivatal jegyzőjénél tehetsz bejelentést,mivel este 22 után már zavarja a nyugalmat.Egy hivatalos dá-dá valószínű hatásos lesz.
2010. febr. 8. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!