Mitől jobb az a WC csésze amibe egyből a vízbe pottyantod?
Kicsit vulgáris a kérdés, de érdekelne miért jobb az a típus.
Engem nagyon zavar, hogy vissza csobban a záró víz!!!
Nem jobb,csupán a mennél kevesebb kellemetlen szag keletkezése miatt gyártják ezt is .Ezt a tipust főleg szállodáknál,apartmanoknál,egy nagy szobába beépitett fürdőknél alkalmazzák.Pl kórházak
Kellemetlen mikor vissza fröcsög a víz .A wc papir sem annyira olcsó ,hogy előtte azzal béleljük ,meg még dugulást is okozhat .
Ha egy nagy újságpapírt teszel a wc-deszkára egy kis lyukkal, és azon tolod ki, akkor az megvéd a felcsapódó vízcseppektől.
Utána meg még jó lesz uzsonnát csomagolni...
Ha viszont csak ráguggolsz a wc deszkára, akkor nem lesz pottyantáskor vizes a feneked...
...csak a bokád!
"Utána meg még jó lesz uzsonnát csomagolni."
Fúúúj! Esetleg csak úgy jó, ha a felső fele esik a szendvics felé!!!
Kimondottan helytelennek tartom és abszolút nem higiénikus ez a típusú WC, különösen nők számára nem az. Ha ezt a típust a KÖJÁL-nak engedélyezni kellett volna - akkor ilyen ma nem lenne.
Ugye a kislányoknak külön tanítja az anyukájuk, hogy elölről hátrafelé töröljék a popsijukat kakálás után, nehogy a vaginájukba kenjék a székletet, mindenféle oda nem való baktériummal elfertőzve.
Nos ezt, ez a fajta WC csésze egy felcsobbanással elrendezi !!!
Szóval a higiénia csődje ez a WC csésze!
Basszus, akkor, aki mondta nekem csaj nem is tudja így törölni a popsiját, ahogy írtad? Ugyanis ülve törli, s nekem úgy tolva nem esne kézre, szóval jó, h állva törlöm. :D
Mellékesen ki törli ülve, csak én vagyok ilyen nyomorult jószág, h állva törlöm? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!