Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mitől jobb az a WC csésze...

Mitől jobb az a WC csésze amibe egyből a vízbe pottyantod?

Figyelt kérdés

Kicsit vulgáris a kérdés, de érdekelne miért jobb az a típus.

Engem nagyon zavar, hogy vissza csobban a záró víz!!!

2015. jan. 3. 11:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nekem nem szokott csobbanni, függőlegesen kell gyorsan kitolni, ha már kicsit ferdébben megy, akkor csap vissza. :)
2015. jan. 3. 15:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem jobb,csupán a mennél kevesebb kellemetlen szag keletkezése miatt gyártják ezt is .Ezt a tipust főleg szállodáknál,apartmanoknál,egy nagy szobába beépitett fürdőknél alkalmazzák.Pl kórházak

Kellemetlen mikor vissza fröcsög a víz .A wc papir sem annyira olcsó ,hogy előtte azzal béleljük ,meg még dugulást is okozhat .

2015. jan. 3. 16:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy nagy újságpapírt teszel a wc-deszkára egy kis lyukkal, és azon tolod ki, akkor az megvéd a felcsapódó vízcseppektől.

Utána meg még jó lesz uzsonnát csomagolni...

2015. jan. 3. 17:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha viszont csak ráguggolsz a wc deszkára, akkor nem lesz pottyantáskor vizes a feneked...

...csak a bokád!

2015. jan. 3. 17:59
 15/18 anonim ***** válasza:

"Utána meg még jó lesz uzsonnát csomagolni."

Fúúúj! Esetleg csak úgy jó, ha a felső fele esik a szendvics felé!!!

2015. jan. 3. 19:30
 16/18 anonim ***** válasza:
Szendvicset??? Inkább mogyorókrémes kenyeret. Úgy nem túl feltűnő.
2015. jan. 4. 20:14
 17/18 anonim ***** válasza:
95%

Kimondottan helytelennek tartom és abszolút nem higiénikus ez a típusú WC, különösen nők számára nem az. Ha ezt a típust a KÖJÁL-nak engedélyezni kellett volna - akkor ilyen ma nem lenne.

Ugye a kislányoknak külön tanítja az anyukájuk, hogy elölről hátrafelé töröljék a popsijukat kakálás után, nehogy a vaginájukba kenjék a székletet, mindenféle oda nem való baktériummal elfertőzve.

Nos ezt, ez a fajta WC csésze egy felcsobbanással elrendezi !!!

Szóval a higiénia csődje ez a WC csésze!

2015. jan. 5. 15:50
 18/18 anonim ***** válasza:
90%

Basszus, akkor, aki mondta nekem csaj nem is tudja így törölni a popsiját, ahogy írtad? Ugyanis ülve törli, s nekem úgy tolva nem esne kézre, szóval jó, h állva törlöm. :D

Mellékesen ki törli ülve, csak én vagyok ilyen nyomorult jószág, h állva törlöm? :)

2015. jan. 5. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!