Miért alszik el a gázkonvektor naponta 1*?
Figyelt kérdés
Be tudom gyújtani újra, de eléggé zavaró, hogy minden nap ezt csinálja. Lehet, hogy azért mert folyamatosan fel van tekerve? Csak akkor tekerem őrlángra, ha elmegyek itthonról hosszabb időre.2015. jan. 2. 17:54
1/4 anonim válasza:
Próbáld meg azt, hogy többször kis időre szellőztetsz! Talán nincs elég oxigén a szobában, azért alszik el. Ha megpróbáltad és ez sem használ, akkor lehet hogy nem jó és szerelő kell hozzá.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. jan. 2. 18:31
3/4 kovpet válasza:
Mikor volt utoljára tisztítva? :)
4/4 A kérdező kommentje:
Kb. 1 éve volt itt a szerelő, akkor valami kis alkatrészt kellett kicserélnie. Akkor is elaludt, de én már nem tudtam vissza kapcsolni.
2015. jan. 3. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!