Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Honnan tudok nagy meretu...

Honnan tudok nagy meretu vasznat szerezni?

Figyelt kérdés
Mivel kello menynisegu penz hianyaban nem tudok studiot berelni, ezert gondoltam, hogy nagymeretu feher vasznat veszitenek ki, a haz egyik helyisegenek falara, kb 600x450cm-es vaszonra lenne szuksegem. Miskolcon illetve kornyeken ilyet hol tudok beszerezni?

2014. dec. 30. 17:38
 1/4 anonim válasza:
A többi dolog, mint fényforrások, fényterelők, fényformálók és egyéb kellékek megvannak? Tudsz teljesen sötétet csinálni az adott helyiségben? Feketék a falak? Ha ezekre igen a válasz, akkor menj el egy méteráruboltba, ott valószínűleg tudnak neked segíteni, de ez sem a legjobb megoldás, sokkal inkább papírháttérrel próbálkozz, mert a vászon nem jó erre a célra.
2014. dec. 30. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Méteráru boltban szerintem kapsz ekkora méretben.

Egyébként a 4,5m az nem sok? Mivel a belmagasság általában 2,7m szokott lenni, régi házaknál valamint közhasznú épületeknél 3,5m szokott lenni a belmagasság

2014. dec. 30. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha minden technikai eszközöd meg van hogy nem telik vászonra?
2014. dec. 30. 18:26
 4/4 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat, eleg ocska a felszerelesem, dehat ez is valami. A magassag az persze 3m korul van, azert irtam a duplajat, mert ugy gondoltam hogy a padlon is tovabb erhetne. De ha be tudom szerezni ezt meteraru boltban, akkor mennyibe faj ez nekem?
2014. dec. 30. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!