Szerintetek rossz ötlet Veresegyházára költözni és onnan járni dolgozni Pestre?
Én ottlakom, ésszerintem gazdagabb a város, mindenben, mint néha Pest.
És én kocsival járok minden nap, ne mondja senki, hogy messze van 20-25 km, könyörgöm. előbb odaérek mint a belvárosba bárhova!
Költözz csak ki! és ajánlom
Én 1994-ben költöztem ki Veresre a szüleimmel. Eleinte nem volt gáz a bejárás, de aztán még azt is sokallottam Budapestből, amit ott töltöttem, úgyogy aztán kihoztuk a céget is ide és így hetente max 2x járok Pesten. Az is sok :))
Egyébként meg függ attól, hogy Pesten is hol dolgozol, mert mondjuk a VII kerületbe (Rottenbiller környéke) hamarabb be lehet érni Veresről, mint mondjuk Rákoshegyről, pedig az Pest.
Ha meg a IV, XV, XIII kerületben dolgozol, nem gáz. Vagy a nyugatiba a vonat beér 45-50perc alatt. Úgyhogy, ha a Nyugatitól gyalog elérhető a melóhely, akkor teljesen rendben van.
Veresen lakni jó! Tó, erdő, egyes részeken nyugalom, természetközelség és mindez mellett teljesen kiépült, sok üzlet, szolgáltatások stb. Ma már nem kell mindenértz Bp-re furikázni, mint 16 évvel ezelőtt.
Tehát: összeségében IGEN, JÓ ÖTLET
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!