Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Rosszindulatú albérlőjelölteke...

Rosszindulatú albérlőjelölteket hogyan szűrjem ki?

Figyelt kérdés
Kiadó a házam de hogyan mehetek biztosabbra hogy ne vágjanak át?
2014. dec. 22. 20:17
 1/10 A kérdező kommentje:
A jog a bérlőket védi... tehát ha nem fizetnek, kizárnak a saját házamból... megtehetik...
2014. dec. 22. 20:18
 2/10 anonim ***** válasza:

biztosra csak úgy, h nem adod ki télire a házat, mi szívtuk már meg ilyennel, bár a jóindulaton múlott nálunk csak.

amúgy, ha nincs bejelentve, akkor kipakolhatod sztem, bár ezt a mondatomat ne vedd százasnak, ezt csak így gondolom.

2014. dec. 22. 20:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Inkább ne add ki, úgy biztonságban leszel!
2014. dec. 22. 20:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez bőven lutri, de azért kinézetből, viselkedésből bőven lehet következtetni.
2014. dec. 22. 21:24
 5/10 anonim ***** válasza:
30%
ha ingatlanossal keresteted akkor kevesebb az esélye, hogy megszívod. A csalók nem ingatlanosokkal kerestetik, igaz költségesebb ( fél havi lakbér) de megéri
2014. dec. 22. 22:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Közjegyző előtt kötött bérleti szerződés a megoldás. Már rögtön az első havi elmaradás után - bírósági pereskedés nélkül - mehet a kilakoltatás...
2014. dec. 23. 12:19
 7/10 anonim ***** válasza:
5: Én utálom az ingatlan ügynököket, ahol láttam, hogy ők hirdetik, fel se hívtam őket. Mégis pontosan fizetek mindig, nincs velem gond.
2014. dec. 23. 12:20
 8/10 anonim ***** válasza:
nem azt mondtam, hogy aki nem ingatlanossal kerestet az csaló
2014. dec. 23. 12:28
 9/10 anonim ***** válasza:
6-os: nekem rémlik vmi olyasmi, h kilakoltatási tilalom a tél egy bizonyos időszakában, ez most már megszűnt, vagy én emlékszem rosszul, h volt ilyen? nem igazán követem már a híreket.
2014. dec. 23. 17:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Ezekre a közjegyző előtt kötött szerződésekre sohasem vonatkozott a kilakoltatási moratórium.

[link]

2014. dec. 29. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!