Mibe szoktak pakolni költözéskor?
Figyelt kérdés
2014. dec. 15. 15:43
1/8 anonim válasza:
Sportszatyortól kamion karavánig változhat. :-D
2/8 anonim válasza:
doboz, zsák, táska, bőrönd, szakadj meg szatyor
3/8 A kérdező kommentje:
Praktikákra vagyok kíváncsi: könyvet pl. inkább..., ruhákat jobb..., a konyhai dolgok pedig...
:)
2014. dec. 15. 17:24
4/8 anonim válasza:
könyv nyilván dobozba, ha nincs annyi táskád akkor a ruha mehet kukás zsákba is. konyhai cucc szintén doboz vagy valami láda.
5/8 anonim válasza:
Én mikó legutóbb kőtöztem, temérdek műanyag almás ládát kértem kőcsön egy ismerőstől, abba szinte mindent be tuttam pakóni.
6/8 anonim válasza:
Ruhákat érdemes dobozba hajtogatva, mert akkor csak kiveszed, beteszed a szekrénybe, és nem kell előtte még hajtogatni, vasalgatni.
Könyveket vagy műanyag rekeszben, vagy fa dobozban, esetleg nagyon teherbíró szatyorba érdemes. Ha szatyorba teszed, akkor alulra a nagyobbakat, kemény fedéllel, és fölé a kisebbeket, puha fedeleseket. Arra kell vigyázni, hogy a szatyrot ne pakold túl, mert a könyv sarkai esetleg sérülhetnek.
Poharakat, tányérokat újságpapírba csomagolod, és úgy teszed rekeszbe/dobozba. Így nem is csörömpölnek, de nem is karcolját szét egymást.
A dobozokat lásd el felirattal! :)
7/8 anonim válasza:
Mi épp költözünk, mindenünk dobozban van, illetve van két bőrönd.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. dec. 17. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!