Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Tényleg könnyebb egy mosógépet...

Tényleg könnyebb egy mosógépet felhúzni lépcsőn egy lépcsőjáró molnárkocsival?

Figyelt kérdés

Erőssen gondolkodom azon, hogy veszek egy lépcsőjáró molnárkocsit azért, hogy egy régi Hajdu Energomat mosógépet letudjak cipelni az első emeletről és hogy egy másik (whirlpool) mosógépet meg felcipelni ugyanoda.

Nincs semmi tapasztalatom lépcsőjáró molnárkocsival, azt tudom, hogy hagyományos, 2 kerekűvel nem tudnék felhúzni egy mosógépet a lépcsőn mert a túl nagy erő kellene a kerekek lépcsőn való felbillentéséhez.

Szóval, ha már használtál ilyen lépcsőjáró molnárkocsit, mi a véleményed róla, megéri megvenni?

(Én egy 115 kilós, 187 cm magas férfi vagyok, tehát a szél nem fúj el.:)

#lépcsőjáró molnárkocsi
2014. dec. 13. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:
ennyiért nem érdemes megvenni, szólsz egy haverodnak és ketten lazán megoldjátok 10 perc alatt
2014. dec. 13. 13:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát igen, sajnos aki tudott volna segíteni jelenleg törött lábbal fekszik, épp ezért filózom ezen, 16-17 ezerért lehet már kapni lépcsőjárót újonan, használtan meg 11 ezer körül láttam.
2014. dec. 13. 13:32
 3/6 anonim ***** válasza:
akkor a szomszédot:D vagy ha kiszállíttatod adsz egy ezrest az embernek és segít.
2014. dec. 13. 14:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Ekkora összegért biztosan felviszi neked valaki.

A molnár kocsis megoldást azért tartom zűrös ötletnek, mert az oké, hogy nekiveselkedve feltéped a 80 kilós mosógépet egy lépcsővel fentebb, de a lendület tovább viszi, és vízszintesen továbbgördülve nekicsattan a következő lépcsőnek. Ez, nem hiszem, hogy jót tesz a mosógépnek... különösen tucatszor ismétlődve...

2014. dec. 13. 14:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Több üzlet is foglalkozik az ilyen árúk kiszállításával. Az ilyenek rendelkeznek hasonló valamivel. Meg kell egyezni a kiszállíás módjáról és az öreg gép elszállításáról. A legtöbb üzletnél ez automatikusan történik.
2014. dec. 13. 15:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Inkább szolj egy költöztető cégenk, szerintem max 5-ért megoldják.
2014. dec. 13. 20:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!