Tényleg könnyebb egy mosógépet felhúzni lépcsőn egy lépcsőjáró molnárkocsival?
Erőssen gondolkodom azon, hogy veszek egy lépcsőjáró molnárkocsit azért, hogy egy régi Hajdu Energomat mosógépet letudjak cipelni az első emeletről és hogy egy másik (whirlpool) mosógépet meg felcipelni ugyanoda.
Nincs semmi tapasztalatom lépcsőjáró molnárkocsival, azt tudom, hogy hagyományos, 2 kerekűvel nem tudnék felhúzni egy mosógépet a lépcsőn mert a túl nagy erő kellene a kerekek lépcsőn való felbillentéséhez.
Szóval, ha már használtál ilyen lépcsőjáró molnárkocsit, mi a véleményed róla, megéri megvenni?
(Én egy 115 kilós, 187 cm magas férfi vagyok, tehát a szél nem fúj el.:)
Ekkora összegért biztosan felviszi neked valaki.
A molnár kocsis megoldást azért tartom zűrös ötletnek, mert az oké, hogy nekiveselkedve feltéped a 80 kilós mosógépet egy lépcsővel fentebb, de a lendület tovább viszi, és vízszintesen továbbgördülve nekicsattan a következő lépcsőnek. Ez, nem hiszem, hogy jót tesz a mosógépnek... különösen tucatszor ismétlődve...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!