Ha 30-40 ember érkezik vendégségbe, levetessem velük a cipőt?
Figyelt kérdés
Idén nálunk lesz a nagy családi karácsony, ez nálunk mintegy 40 embert jelent. Kertes házban lakunk, úgyhogy biztosan lesz ki-be mászkálás, plusz nem nagyon van hova tennem ennyi cipőt úgy, hogy ne legyenek útban, de mégis elöl legyenek, és ennyi vendégpapucsom sincs. Viszont fehér parketta van a nappaliban, szőnyegpadló a kisebb szobákban... mit tennétek a helyemben? Korábban amúgy anyukáméknál volt ez az esemény, náluk nem kellett levetni a cipőt, tele is lett a lakás homokkal, sárral az esemény után :(2014. dec. 10. 09:35
11/14 anonim válasza:
Vendéggel soha NEM ILLIK levetetni a cipőjét. Ez nagyon bunkó magyar szokás.
Mellékesen még nem is egészséges, lehet, hogy valakinek gombás a lába és bárki elkaphatja. Étkezésnél külön kellemetlen lehet, ha valakinek izzad a lába.
Minden vendégség után kell takarítani, akkor is, ha cipőben vannak, akkor is, ha nem. Leeshet egy ételdarab vagy sütemény a szőnyegre, valaki rá is taposhat, vagy kilöttyen az itala valakinek.
Akkor vele takaríttatod fel?
12/14 anonim válasza:
Lábtörlő nincs?
Vegyél egy párat!
Meg dobj egy feláldozható szőnyeget az előszobába vagy még kintre is lehet!
Gyakorlatokon mit elökörködtünk a lábzsákokkal...
Tök jó sapikat csináltunk (persze a tisztákból).
13/14 anonim válasza:
Hát én nem engedem hogy a szőnyegemen trappoljon bárki is a saras, kutyaszaros cipőjével, ahol én élek, és legtöbbször mezítláb vagyok. Még hogy lábzsák, az agyam eldobom, vegye le azt a rohadt cipőt mindenki az ajtóba, nem tanyán vagyunk.
14/14 anonim válasza:
Miért tanyán cipővel járnak a házban?
OMG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!