Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kezeslábas szabásmintát keresek!?

Kezeslábas szabásmintát keresek!?

Figyelt kérdés

Unokahúgom a farsangon róka szeretne lenni, és ehhez szeretnék varrni egy kezeslábast, de sajnos nem találok szabásmintát. :(

Tudnátok segíteni? Kérlek!!! Sürgős lenne!

Köszi!

2010. febr. 1. 09:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! én annakidején a lánykámnak egyszer cica egyszer párduc jelmezt varrtam. én soha nem tanultam varrni, de megoldottam. egy nadrágját és egy felsőjét papírra másoltam, és úgy szabtam ki az anyagból, hogy egybe maradtak. összeférceltem és jöhetett a próba. ha mindenhol stimmelt akkor gépeltem össze. farkat is varrtam, abba drótot tettünk igy szépen lehetett hajlítgatni.Ja a fejrész az egy kapucni alapján lett

kiszabva, arra jöttek a fülecskék.arcát szemceruzával

rajzoltam meg.nekem a legnagyobb gondot a hosszú cippzár

bevarrása jelentette. a fejrészt a nyaknál hozzávarrtam.

ha van egy kis türelmed biztos meg tudod csinálni.

üdv-eri-

2010. febr. 1. 10:18
 2/3 A kérdező kommentje:

Kedves Eri!

Hát ez nagyon jó ötlet, eszembe sem jutott, hogy körberajzoljam a ruháját. A farkincáját én is drótos megoldással képzeltem. :)

Nagyon szépen köszönöm a segítséged!!!! Örök hálám! :)

2010. febr. 1. 13:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia , nagyon szívesen. örülök, hogy segíthettem.

pusz-eri-

2010. febr. 1. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!