Nalatok most milyen a homerseklet a lakasban?
Nappal ha otthon vagytok milyen a szamotokra kellemes homerseklet?
Illetve milyen homersekletu szobaba szeretek aludni?
Koszonom a velemenyeket,valaszokat:-) Mindenkinek zold kezecske:-)
Amugy a zokni,meleg pizsama nalam is jatszik,ha meg nincs futesszezon,de mar huvos van.Viszont ilyenkor inkabb 2-3 fokkal melegebb legyen es ha kitakarozom akkor sincs gond.
Hogy mikor van gond? Hat amikor megjon a futesszamla:-) :-) :-)
Akkor a ferjem szokott nekem "befuteni" ugy hogy egy napig nem beszelunk.
Nem a hidegen van a hangsúly, hanem a friss levegőn.
Ha lehúzom az ablakokat (lyukacsosra), akkor kell legalább 1-2 óra, hogy lehűljön a szoba.
Illetve az esti szagok is kimennek, nincs az hogy büdösbe/állott levegőbe kelek.
Nincs már este 8 óta fűtés, mivel kazánfűtés van, így az még +2/3 óráig adja a meleget.
(mondjuk én piszkosul utálom ezt a begyújtásosdit :D )
+ vidéken lakom, előttünk egy nagy erdő, és ugye a növények termelik az oxigént, este hihetetlenül friss a levegő.
Hu,de irigyellek az erdo es a friss levego miatt:-) :-) :-)
En meg Budapesten lakom egy forgalmas keresztezodes mellett,nem messze az m3-as autopalyatol:(
Este mindig egy nagyot szelloztetek,de tudod milyen szelloztetes utan a szobaba a levego?
Mintha benzinkuton lennel,benzin es fustszag:(((
Igy nincs ertelme meg nyaron sem nyitva hagyni az ablakot.
A konyhai oldal az csendesebb,de nyaron a nyitott ablakon egyenesen a szobankba berepult egy nagy denever,azt hittem meghalok.
Kérdező, és nem tudsz a másik oldalon szellőztetni?
Egyébként 2 dolog fontos, friss levegő és nem túl meleg.
Nálam jelenleg 14,1 fok van (két nadrág, három pulcsi)
Ahogy egyre jobban bírom a hideget úgy csökkentem a hőmérsékletet. Korábban 18 foknál is fáztam.
Mostanában napi 2x gyújtok be a cirkóba, 16-17 fokra felfűtök és kikapcsolom és csak a ház negyedében van fűtés, a többi radiátort elzártam.
Utolsó, te a fűtésszámla miatt csinálod ezt?
Mert (ezt kivéve) el nem tudom képzelni, hogy két napdrágban és három pulcsiban kényelmes ücsörögni.
Nem a gázszámla miatt, mert hát rezsicsökkentés volt vagy mi?
Inkább azért mert valószínűleg lusta és tehetségtelen vagyok és nincs állásom.
Amúgy meg havi 40k-ból is meg lehet élni...
(Csak az utolsó mondatot nehogy elolvassa a nagy vezért, mert majd jól megkülönadóztatja azt internetem meg a kajám meg a ....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!