Zsófi0101 kérdése:
Hogyan gyújtsak be a kályhába?
Figyelt kérdés
Még sose gyújtottam be, mert mindíg a tesóm csinálta, de ő nincs itthon és nem tudom hogyan kell :/ Próbálkoztam, de nem jött össze :/2014. okt. 30. 21:39
1/8 anonim válasza:
Kedves 0101! Milyen kályhád van? Mikor használtátok utoljára?
2/8 anonim válasza:
szaraz fa es forgacs,a fak vekonyak legyenek,lehetoleg elhasitott,fenyo konnyen gyul,es legkonnyebben felismerheto,tehat ha van megtalalod.alol a ket szellere teszel egy egy fat,pappir kozepre,ne gomolyaba gyurd ossze hanem hosszuba,ra a forgacsot keresztbe,koztuk rest hagysz,es ra a fat,es gyufa.az ajtot becsukod,mert ugy lesz huzas,alol pedig kinyitod.fazol?ha segithetek meg irj
3/8 A kérdező kommentje:
Kamino és nem tudom milyen fám van, de száraz az tuti, faforgácsom nincs, de most olyat csinált, h mikor próbálkoztam begyulladt, égett, elaludt és rá kb fél órával újra belobbant. ez normális?
2014. okt. 30. 22:03
4/8 anonim válasza:
igen,normalis,nalam is van igy.nem foldontuli jelenseg,nem kell megkerdezned az ezoteriaba,vicc na.ha szaraz a fa egni fog
5/8 anonim válasza:
Ha még nem kezelted a kályhátokat inkább ne gyújts be... nem lenne vicces ha felgyújtanád a lakást. Hívd fel a szüleidet, vagy a tesódat és mond meg nekik hogy jöjjenek haza mert fázol.
7/8 anonim válasza:
Alsó ajtót teljesen kinyitod, a rostélyra pepo alágyújtóst vagy újságpapír gombócokat teszel! Erre mehet apróra vágott fa (ha nincs csinálsz kisfejszével)! Ha megvan meggyújtot a papírt vagy kockát és amikor elkezd pattogni a tűz akkor száraz fát teszel rá. Először vékonyabbakat, majd mehetnek a vastagabbak. Amikor jól ég az alsó ajtót úgy beteszed, hogy maradjon egy kis rés. Ha parázslik akkor mehet rá az újabb fa.
8/8 anonim válasza:
utolsó.Kipróbáltam ezt a módszert hát köszönöm.12 vagyok 3 évvel ez elött még én is betudtam.igaz nekünk kazánunk van de segítettél ezzel köszönöm mégegyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!