Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám a riasztóm...

Hogyan tudnám a riasztóm kódját újra írni?

Figyelt kérdés

Régóta nem működik a mozgásérzékelős riasztó a lakásba. Csak akkor indul be, ha áramszünetből visszajön a ház.

Volna egy olyan problémám, hogy elfelejtettem a jelszót, a papírokat se nagyon találom. 2 napja folyamatosan, ha mozgást érzékel akkor 8at csipog körülbelül egymás után gyorsan. Mit tegyek? Nagyon idegesítő.

Hogyan tudom a riasztó kódját újra írni?

2014. okt. 26. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ez így nem fog menni. Ha megvan a használati utasítás, mégy úgyis körülményes.
2014. okt. 26. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Legalább a típusát írd le, gondolom nem mondok újat azzal, hogy nem egyféle riasztó központ létezik!

A csipogás lehet az ún. "ajtócsengő" funkció, de azt is másképp kell kikapcsolni DSC-n, mint Paradox-on.

VAgy legalább egy képet tegyél fel a kezelőről.

2014. okt. 26. 14:52
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

Am nincs meg a használati utasító... kb 13 éves rendszer, szerintem nem kaptam hozzá papírokat

2014. okt. 26. 15:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez a már általam említett Paradox kezelő, bizonyára egy Esprit központ van mögötte. Az ajtócsengő funkciót úgy lehet kikapcsolni, hogy annak a zónának a számát kell legalább két mp-ig nyomva tartani, amin be, vagy ki akarod kapcsolni a funkciót.

Ha nincs távfelügyelet rajta, akkor a központot kiresetelni és újra programozni kb. 5 perc!

2014. okt. 26. 17:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Kezelési:

[link]

2014. okt. 26. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!