Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel fűtsem a konyhámat? Mi...

Mivel fűtsem a konyhámat? Mi lenne a legolcsóbb lehetőség ha meg van kötve a kezem?

Figyelt kérdés
önkormányzati lakásban lakunk már annyi kérvényt írtam,hogy állom a felét ha a konyhába betesznek egy konvektort.de nem, nem a kötelességünk.engedély nélkül nem tehetem be engedélyt meg nem kapok.5 fokok vannak bent, télen befagyott az ajtó belülről.gáz tűzhellyel fűtők de az sem hosszú távú megoldás.
2014. okt. 24. 13:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Van-e kémény? akkor bármilyen kályha,kandalló.

Olyan helyen van-e,ahol parapetet be lehet rakni? Mert akkor egy használt parapetes konvektor...átalakíttatni PB-re. Ahhoz nem kell tervrajz/gázterv.

Tűzhellyel veszélyes fűteni+ gallyra is megy gyorsan.

2014. okt. 24. 14:04
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Sokfajta elektromos fűtés létezi.

Szeritem, már nem drágáb, mint a gáz, hanem egy árban vannak.

2014. okt. 24. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
2014. okt. 24. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Tűzhellyel ne fűts, mert szénmonoxid-mérgezés lehet a vége. 7 évig laktam olyan lakásban, ahol a konyhában nem volt fűtés, csak a szobában volt konvektor. Elektromos olajradiátort tettem a konyhába, tökéletesen bevált. Az első évben még nagyon félve használgattam, mert attól tartottam, a gatyám is rámegy majd, pedig felesleges volt. Folyamatos használat mellett kb. 3000 Ft-tal dobta meg a havi villanyszámlát. A mostaniak már termosztátosak, ki-bekapcsolnak. Persze nyilván attól is függ, mekkora az a konyha, ha nagy belmagasságú, 20 m2 alapterületű konyhád van, akkor azért ennél drágább lesz a kifűtése. Az enyém kb. 6 m2 volt.
2014. okt. 24. 15:00
 5/6 anonim ***** válasza:
2014. okt. 24. 16:01
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat !
2014. okt. 28. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!