Hova teszi a hamut az, aki otthon fával és szénnel tüzel egész télen?
Akinek nincs lehetősége a kertben elásni a hamut, az mit csinál vele? Berakja a kukába, és elszállíttatja háztartási hulladékként? Vagy mit csinál?
Hiszen októbertől tavaszig rengeteg hamu keletkezik...
Én beszoktam zsákolni és bele rakom a kukába.
Nálunk egy hét alatt 1 12l-es vödör szokott megtelni hamuval.
Nekem pont ma volt egy kis vitám a kukásokkal a hamu miatt, mert nem akarták elvinni a szemetet. Tény hogy a kuka tetejére volt öntve a hamu, de kihűlt és parázsmentes volt. Tegnapi maradék hamut raktam bele. Arra hivatkozott, hogy azért nem viszi el, mert a szálló por egészséget veszélyeztet és ő nem hajlandó beledögleni az én hamum porába.
Rendben ez igaz, hogy porzik, de akkor nem a munkáltató dolga a dolgozói egészség védelme? Oldják meg, hogy a kukát úgy tudják üríteni, hogy abból ne szabaduljon fel por, ha mégis, akkor meg lássák el porálarccal a dolgozóikat. Könyörgöm, hova a francba tegye az ember a háztartásában keletkező hulladékot, ha nem a kukába??? Dobjam ki az út szélére mint ahogyan azt sokan teszik felelőtlenül? Tisztességgel fizetem a szemétszállítási díjat, ha nem lehet a kukába tenni, akkor rendszeresítsenek erre megfelelő tároló és begyűjtő rendszert, ha a műanyagra tudtak akkor tudjanak a hamura is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!