ÉMásznál (Nógrád megye) mennyi ideig tart a teljesítménybővítés?
Csongrád megyében úgy van,hogy meg van határozva városrészenként,hogy negyedévente mennyit csinálnak.
Ez EDF-Démász,de szerintem mindenütt kvóta van.
Én három évvel ezelőtt 2hónap+1hetet vártam rájuk. Amikor az igénylést beadtam,rá 10 napra jött a villanyszerelő,aki csinálta,méregetett,tervrajzot készített,én meg aláírtam. Ezután majd' 2 hónapra jött.
Maga a művelet kompletten 3,5 óra volt.
Az egész úgy zajlott,hogy reggel a villszer egyszerre jött a Démászos emberekkel. Lekötötték az oszlopról,valamint lefényképezték,és levették a mérőórát.
Ezután a villszer kicibálta a régi "drótot",új tetőtartót rakott,új táblát a fő kismegszakítónak,és az órának,behúzta az új vezetékeket,rákötött az újonan(általam)készített földelésre.
Ezután visszajöttek a Démászosok,visszarakták az órát,új plomba,fénykép,jegyzőkönyv, aláírás. A másik az oszlopra kötötte rá.
Mivel előtte csak 12A volt,kaptam 25-t...az egész ingyen volt.
A ház belső szerelését rokon villszer csinálta,valamint a villanyóraszekrénybe az új dobozt,fí-reléket,kismegszakítókat is ez kötötte be.
A lényeg: addigra meglegyen,mire jönnek.
Mivel ez 50 éves magánház,itt még légvezeték van,tetőtartón jön be,nem kértem plusz bővítést,elég nagy az óraszekrény,így nem kellett átalakítani,és kitenni a kerítéshez a telekhatárra mindent,+ födkábelt csinálni. Amúgy bele sem vágtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!