Picit dohos szagú matraccal mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Most vettünk egy ágyat matraccal. Szinte nem volt használva, nagyon jó állapotban van, csak pár hónapig egy tárolóban tárolták, fólia, meg minden nélkül.
Na szóval, kissé dohos szaga van. Mivel tudnám ezt megszűntetni? Sajnos levegőztetni nincs lehetőségem, és mivel nincs másik matrac, ezen kell eludjunk.
Valami ötlet?
2014. szept. 29. 14:20
1/3 anonim válasza:
Még ha lakótelepen laksz, akkor is le tudod vinni oda, ahol a szőnyegeket szokták porolni. A tűző napon kellene egy-két órát szellőztetni, és forgatni, hogy mindenütt érje a napsütés. Esetleg egy porolóval porolást imitálni...
2/3 A kérdező kommentje:
paneldzsungel közepén a 6. emeleten vagyok. keskeny járda, mellette út, így nem tudom hova rakni.
2014. szept. 29. 15:19
3/3 anonim válasza:
Ablakotok biztos van! Ha erkély nincs is, én kilógatnám az ablakon, megfelelően kikötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!