Légkondicionálóval lehet pára mentesíteni?
Figyelt kérdés
Nagyon penészedünk a pára miatt és erre gondoltam.2014. szept. 24. 20:59
11/13 anonim válasza:
5-ös vagyok. Igazad van utolsó, ha párás kint a levegő, vagy sokat mosok,akkor eegész nap megy a klíma és folyamatosan folyik ki a víz. 3,5kkW-os a klíma, így drága mulatság. Két kicsi gyerekem van, olcsóbb a klíma, minthogy betegek legyenek a penész miatt.
12/13 A kérdező kommentje:
És ha a klímát fűtésre állítom akkor is pára mentesít?
2014. szept. 27. 09:00
13/13 anonim válasza:
Nem tudom aktuális-e, de én csak a ventilátor fokozatát használom a klímának télen, penész nincs nálam (még) szerencsére, de az ablakokon csurogni szokott a víz, egyszer be is fagyott az egyik ablak, aztán elindítottam a klíma ventilátorát simán, s azóta nem vizesek az ablakok, hiszen mozog a levegő, bár hűvösebbnek is érződik, de inkább fűtök jobban, minthogy betegek legyünk a párától. Olvastam valahol, hogy 80%-os páratartalmú lakás fűtés költsége 30%-al is magasabb lehet egy 40%-osnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!