Hogyan "szokhatok" le erről? Többi lent.16/F
:D
Nyugi, én is ebben a betegségben szenvedek :D
Szerintem lehetetlen ezen változtatni, de azért én is igyekszem.
Amiket lehetne csinálni:
kiselejtezed azokat a dolgokat, amire nincs szükséged és csak a helyet foglalja
a fő dolgaidnak csinálsz fix helyet és csak oda teszed le, sehova máshova
meghúzol egy szintet, amit szerinted még nem nevezel rendetlenséget (vagyis ami miatt a váratlan vendég nem ájul el) és amig ezt nem léped túl, jól érzed magad, de azt a szintet nem léped túl vagyis azután már nem pakolsz szét jobban
vészmegoldás, hogy ha a szüleidhez jön valaki, akkor a te szobádat nem mutogatják, mert minek kéne azt másnak megnéznie
veszel vagy készítesz olyan tároló dobozokat amibe bele tudsz pakolni olyan "lomokat" amit egyébként elől hagynál és ezt időnként selejtezed
Egyébként én azon szoktam csodálkozni, ha elmegyek valahova, ahol mindig rend van, hogy azok hogy tudnak így élni :D Nekem olyan, mintha mindig egy múzeumban lennék :D
Amúgy milyen a szobád, mekkora, mi okoz a legnagyobb nehézséget a pakolásban, mit hagy széjjel?
Én is pont így vagyok, mindenem szét van legtöbbször :D
De a könyveknek jó lenne egy nagy doboz és abba beledobálod ha végeztél a tanulással :D
A ruháknak jó lenne egy szék vagy szobainas és mindent arra halmoznál, akkor legalább egy helyen van, persze a szennyest egyből a fürdőbe kéne, vagy ahova szoktátok.
És igen a cipők, ez is nagy gáz, de ezt meg jó lenne, ha az ajtónál az előszobába tárolnád.
Nekem is sok cipőm van, és az előszobában tárolom már egy ideje, így a szobában egyel kevesebb a gond :D
:D:D:D
el vagyunk átkozva :D
szerintem nem lehet leszokni erről, max. javítani rajta valamit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!