Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Aki a kozelmultban ingatlant...

Aki a kozelmultban ingatlant adott el, vagy akar eladni, mennyi idobe telt, mig akadt ra vevo? Tényleg annyira nehéz manapsag ingatlant eladni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 09:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Főnököm másfél éve árulja a házát (bp-i agglomeráció, néhány éve épült ház), nem tudja eladni.
2010. jan. 20. 11:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ.

Nehezebb eladni, ha:

Zárószinti,

Magasra tartod az árat,

Rossz környéken van

"Egyéni ízlés" szerint van felújítva,

Évtizedek óta nincs felújítva.

Ha ár alatt kínálod, biztos hamarabb elmegy.

Itt is a nagy számok érvényesek, minél többen megnézik, annál nagyobb az esély, hogy valakinek megtetszik. Hírdetni kell több helyen.

Én 2006-ban adtam el, nem sokat foglalkoztam vele, időnként meghírdettem és így kb 9 hónap alatt kelt el, de csak 3-4 ember nézte meg.

2010. jan. 20. 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
mi 5 évig árultuk, sokan megnézték,alku is volt, aztán mégis kellett 5 év!
2010. jan. 20. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Kedves előző válaszoló, megkérdezhetem, hogy melyik településen laktok?
2010. jan. 20. 17:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Balatonfüred
2010. jan. 20. 18:13
 6/7 anonim válasza:
2008 júliusában kelt el a házunk (Pest megye, Budapesttől 20 km-re) tűrhető áron, 3 hónap alatt.
2010. jan. 21. 08:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Budapest, 18. kerület, augusztus óta áruljuk, szeptember óta ingatlanközvetítőnél van, november óta nem volt érdeklődő.

Mi az árból nem tudunk lemenni (lakáshitelünk van), de egyre több olyan házat látunk, amit több milliós árcsökkenés ellenére még mindig hirdetnek.

2010. jan. 22. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!