Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Otthon érzed magad otthon?

Otthon érzed magad otthon?

Figyelt kérdés
én bizony nem mindig, sajnos mindenkinek van külön szobája,( nagyobb gyerekek, férj- oda nem megyek be, mert rumli van és ha később valami nincs meg én vagyok a hibás, pedig nem nyúlok semmihez-) csak nekem nincs, néha pl. meccs van, akkor azt se tudom hová menjek, mert útban vagyok, érzem, hoyg zavarok.
2010. jan. 17. 21:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Már hetek óta olyan érzésem van, hogy valami nagyon nem stimmel itthon. Kb. olyan, mint amikor a szemed előtt van a hatalmas kupi, és tudod, hogy hozzá kell fognod a rendrakáshoz, de nem tudod, hogy hol kellene elkezdened. Bár nekem van egy saját zugom, ahova elméletileg el tudok bújni, mások is idejönnek, merthogy itt mennyire hangulatos minden. Na igen, szerintem is az, de amikor már hatan vagyunk ezen a kb. 8 négyzetméteres területen, az már kissé frusztráló. Persze, ha én nem itt vagyok, hanem pl. a konyhában ülök, akkor meg se szólalhatok, mert a többiek éppen el vannak foglalva. Szóval, ismerős a helyzet :(
2010. jan. 17. 21:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

igen, ketten lakunk 50nm-en. 2 szoba van, ha nagyon el akarunk vonulni megtehetjük, de jól elférünk egymás mellett :)

szóval én imádok itthon lenni, takarítani. rendet rakni már kevésbé, de ha a fejemre nő a kupi, akkor nincs mese :)

2010. jan. 17. 23:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem tesómmal közös a szobám,néha zavar h nem tudok elvonulni tornázni v vmi,de amúgy szeretek itt lakni!
2010. jan. 17. 23:21
 4/13 anonim válasza:
100%
Végülis igen, de sajna nincs külön szobám ésez néha zavar:S mikor kifejezetten magányra vágynék.
2010. jan. 17. 23:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nemigazán... Két otthonom van, de valójában egyik sem az... Az albérletben is van saját szobám, de olyan sokat vagyok egyedül az 56nm-en, hogy frusztráló. A vidéki kertesházban ahol a szüleim élnek, szintén van saját szobám, de mivel lassan három éve elköltöztem, ott meg sokszor vendégnek érzem magam :(
2010. jan. 18. 01:06
 6/13 anonim ***** válasza:

én mikor barátomhoz költöztem, kb 4 évig idegen volt nekem ez a lakás, de aztán gondoltam egyet, kicsit rendezkedtem, az egyik kis szobát elkommunizáltam, most úgy néz ki, hogy a kis szoba egyik felében van az asztalom és a gépem, a másik felében meg szekrények és ruhák, és itt nagy a rumli.

Amúgy mindenhol takarítok, de itt annyira nem :)

Előtte meg amikor még kint volt a gépem a nappaliban, és mindig láttuk egymást a barátommal, mert az ő asztala is ott van, az valahogy nem volt olyan jó.

Nekem kell egy kis zug, ahova elbújhatok :)

Itt netezek, gépezek, és ennyi. A többi részt meg csak takarítom. Így mostmár otthonos, persze nem az én bútoraim vannak benne, és nem is dobhatom ki a bútorokat.

Minden bútor a barátom szüleié, ők nem laknak itt, de nem dobhatok ki semmit, és hát egy ideig zavart is ez a sok barna bútor, de már ezt is megszoktam.

6 éve lakom itt, hát legalább 5 év kellett mire berendezkedtem és elfogadtam ezt itt úgy ahogy van :)

2010. jan. 18. 07:33
 7/13 anonim ***** válasza:

aranyos kérdés :)

én nagyon otthon érzem magam, bár nekem sincs külön szobám a konyhán kívül :D

ezt a meccses szituációt nagyon meg tudom érteni, nálunk hasonló a helyzet. én a nappaliban kialakítottam magamnak egy kis "sarkot" ahol van egy kényelmes fotelem, kedvenc könyveim, olvasólámpa, hímzéseim.

2010. jan. 18. 08:53
 8/13 anonim ***** válasza:
Uh nekem sokáig volt, hogy sehol nem éretem magam otthon. 14 évesen elkedtem kollégiumban lakni, 1-2 év alatt már eljutottam oda, hogy vendégként mentem haza a süleimhe. Akkortól nem éreztem magam sehol otthon. 5 év kollégium után beskoalltam és elmentem albérletbe. Aóta a harmadik albérletben lakom, de itt végre otthon érem magam. Másfél szobában vagyunk hárman, mi a párommal a nagyszobában. Sokat segített az otthonérzésemen, hogy mi festettük ki a szobát, meg egy csomó kis javítást megcsináltunk, plusz, hogy ha minden igaz, pár éven belül megvesszük a lakást. Én már ilyen szemmel nézem, mit lehetne még csinálni. Néha igen, macerás a köös soba, elvileg a követkeő, amit csinálni fogunk, egy spanyolfal lesz, hogy ne zavarjuk egymást, ha gépenénk vagy ha valamelyikünk aludna. Jó így, bár szerintem egy jó lakásban legalább annyi szoba van, ahányan lakják. Hogy mindenkinek legyen lehetősége külön vonulni.
2010. jan. 18. 08:56
 9/13 anonim ***** válasza:

Rövid leszek - szólt a kígyó és ráfeküdt a sínekre.

Komolyra fordítva: NEM!

2 szoba, 4 ember (2 férfi, 2 nő).

2010. jan. 18. 09:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Mi másfél hónapja költöztünk és még nem érzem magam otthon.
2010. jan. 18. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!