Mitől gyűrődhet fel a padlószőnyeg és mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
2014. aug. 14. 17:25
11/21 anonim válasza:
úgy értettem, h van olyan ragasztószalag, mint a cellux, csak mindkét oldala ragad, meg sokkal erősebb. Ezt a szobafalak szélére rakod, és ezzel talán rögzíted a szőnyeg széleit, de ez csak egy feltevés, elképzelésem
12/21 A kérdező kommentje:
S ez véleményed szerint megvalósítható?:)
2015. jan. 19. 18:32
13/21 anonim válasza:
van ilyen kétoldalú ragasztószalag, az tuti, h működik-e azt majd megmondod te, ha kipróbálod, oksa? :) én így akarom megoldani a toldásnál a szőnyeget, de lehet, h kérek vmi helpet innen erről én is. :)
14/21 A kérdező kommentje:
Na akkor aki hamarabb végrehajtja ezt a műveletet, az majd értesíti a másikat a folyamat sikerességéről avagy sikertelenségéről...:)
2015. jan. 20. 17:17
15/21 anonim válasza:
A padlószőnyeget le kell ragasztani 2oldalú ragasztószalaggal a padlóra. Talán úgy is hívják, hogy szőnyegragasztó szalag és erre találták ki.
Ahol nincs meg a ragasztás, az a padlószőnyegelés nincsen kész. És akkor csúszkál, mozog meg minden.
16/21 A kérdező kommentje:
Na de ahhoz, hogy én ezt a műveletet el tudjam végezni, majdhogynem ki kell pakolni az egész szobát...:)
2015. aug. 13. 17:34
17/21 anonim válasza:
A buklé az a hurkolt szőnyeg, ahol a hurkokat nem vágják fel. Való igaz, hogy a nagyon vékony és leheletnyi habszivacs alátéttel rendelkező olcsó padlószőnyeg szokta ezt csinálni, mert nyúlik. A kétoldalas ragasztócsíkokkal talán lehet javítani a helyzeten, de sűrűn kell lerakni a ragasztó csíkokat és bizony ki kell pakolni az egész a szobát. Sajnos a jó padlószőnyeg drága.
18/21 anonim válasza:
16: Mért kéne?
A széleit fölhajtogatod, és leragasztod.
A padlószőnyeg egy szobában több darabban van, mindegyiknek a szélét leragasztod.
Ha csak kipakolással tudod ezt megtenni, akkor kipakolással.
Mondom: nincs kész a padlószőnyegezés.
Hány éves vagy? Te raktad bele a padlószőnyeget?
19/21 anonim válasza:
Lekell ragasztani, nem fog utána hullámosodni.
20/21 anonim válasza:
Már vagy ötödszörre emeled ki ezt a kérdést.
Mit vársz tulajdonképpen? Hogy majd elmegyünk, és tartjuk a széleit, hogy ne hullámosodjon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!