Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Pisiszag "befalazása" a wcbe?

Pisiszag "befalazása" a wcbe?

Figyelt kérdés
Új albérletbe költöztünk,elviselhetetlen a bűz a wcben,felszedtem 2réteg pwc-t,alatta már csak a töredezett csempe,fugái közé is befolyt a lé,wc mögül a tapétát levakartam,fal fertőtlenítve,szag maradt.Ötlet még? 2dolgot nem próbáltam,vakolóanyaggal lekenni vagy csempefuga.Nincs már ötlet megszűntetni,befalaznám a szagot.Hülyeség?
2014. aug. 12. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Honnént csurog a lé és mi okozza? Először az okot kell megszüntetni, csak utána lehet az okozattal mit kezdeni.
2014. aug. 12. 16:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Előző lakók pisilték körbe,szét,szerintem befolyt a csempék közé,beivódott a tapétába,falba.Lementem az alapokig,nincs lentebb.
2014. aug. 12. 22:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát, ha a töredezett csempén át lentebbi régiókba is jutott a vizeletből, akkor a csempét is fel kellene szedni, meg amivel odaragasztották, és a betont meghypózni.

Illetve lehetséges, hogy a tapéta alatti falfesték és a vakolat egy része is szaglik. Ezektől is meg kellene tudni szabadulni...

[Befalazni akkor tudnád, ha a vakolóanyagod lég- és páramentesen zárna. Igen kevés ilyen lehetőséged van.]

2014. aug. 13. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!