Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A Tigáz ezt megteheti?

A Tigáz ezt megteheti?

Figyelt kérdés
Az idén télen nem is használunk gázt csak főzéshez Kandallónk van,havonta diktáljuk,erre most jött egy 21000 ft-os számla,/én erről nem is tudtam a párom fizette be/mert hogy a gép nem érzékelte a diktálást,a párom felhívta ezeket a szemeteket,akik azt mondták így jártunk stornó nincs bekell fizetni,majd lecsúsztatjuk,ha én ezt tudom nem fizettem volna be még ha kikapcsolják akkor se!!!Mit lehet tenni,ilyenkor tényleg kikapcsolják úgy hogy nem is fogyasztunk?Ezek már bármit megtehetnek!!
2010. jan. 13. 12:42
 1/3 anonim ***** válasza:
ahogy mondod, bármit. talán írni kellene reklamációs levelet, de azzal se változik semmi. mi az hogy nincs stornó számla? mindenhol van.
2010. jan. 13. 12:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Sajnos ezek a levelek semmit nem érnek,sok fórumon írták hogy túlfizetésük volt és elzárták a gázt mert 1 számlát nem fizettek be,ez durva,majd szét robbanok!

Akkor mostantól telefonon és interneten is diktáljak,mert biztosra kell menni?!!

2010. jan. 13. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor ti még jó helyzetben vagytok ha még érdekli őket az óra állása. Nálunk itt a Dél-Dunántúlon már az óra állását is lesz.rják ,csak küldik a számlát valami MJ /megajoule/okról amit állítólag az ő gépük valami korrekciós tényezővel kiszorzott és lehet befizetni.
2010. jan. 13. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!