Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nyugat-Magyarországon is...

Nyugat-Magyarországon is annyi a betörés a kertes házakba, mint Budapesten a kertes házakba?

Figyelt kérdés

Budapesten lakom, és az a véleményem, hogy kertes házban nem érdemes itt lakni, hacsak nem egy luxus lakóparkban laksz, amit őriznek. Mert minden ismerősömhöz betörtek már, akik kertes házban laknak. Mi lakásban élünk, hozzánk is próbáltak már többször is bejutni, szomszédba mondjuk be is mentek fényes nappal. Az is előfordul, hogy az erkély alatt vagy épp a lépcsőházban lopnak ki valakit, akár nappal, a cigányok és a csövesek is egyfolytában erre bandáznak vagy téblábolnak.

Keletre nem mennék, akkor inkább Pest.

Nyugat a fő kérdés, hogy aki Nyugat-Magyarországon lakik, Veszprém, Fejér, Vas, Győr-Moson-Sopron megyében, annak mik a tapasztalatai? A kertes házakba is bemennek mindenhova?

Budapesten rohadtul nem akarok élni ez miatt sem, ha elvégzem a sulit, vagy megyek nyugatra, vagy annál is nyugatabbra, külföldre.

2014. aug. 9. 23:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Én tegnap voltam Salgótarjánban, vannak még ott is egész szép helyek, az erdők gyönyörűek! Anyum ott nőtt fel, régen még ki lehetett menni az erdőbe egyedül, vagy a mamával is, de már biztos, hogy nem mernének.

Az ottani emberek is mondják, hogy egyre több cigányt telepítenek be. És a lopás is egyre megszaporodott. Már ott sem a régi minden, sajnos :(

2014. aug. 13. 01:30
 12/12 Erikamami ***** válasza:
Én Vas megyében lakom egy kis faluban, és nálunk évtizedek óta nem volt betörés. Nekem az a véleményem, hogy erre sokkal nagyobb a közbiztonság. Biztos vannak itt is betörések a városokban, de hidd el egy kis faluban figyelik egymást az emberek. Több üres ház van és azokba sem mentek még be. Nyugati rész az én véleményem szerint jobb. Minél kisebb a falu annál jobb szerintem.
2014. szept. 15. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!