Zuglóban sok a cigány?
Figyelt kérdés
Elsősorban Örs metróvégállomás-Füredi ltp. rész érdekelne.2014. aug. 9. 21:13
1/6 anonim válasza:
Nem vagyok túlságosan ismerős arra, de nem a panellakótelep szokott cigányossá lenni (miből az úristenből fizetnék a távfűtést és a közös költséget?), hanem körülötte a szanálásból kimaradt régi lepusztult állagú földszintes házak (ami kb. ingyenes). Ez a törvény nyilván Zuglóra is igaz. És ott a Füredi-ltp-et inkább előkelő kertes házak veszik körbe.
2/6 anonim válasza:
Figyelj minden kerületben vannak az biztos. Az Örs vezér tere és környéke Pl Bolgárkertész utca, Bolgárkerék utca környékét nem annyira tudom de az sztem jó környék. A Füredi lakótelep az nagyon jó környék, jó a közbiztonság, jó a közlekedés 5 percre vagy az Örstől trolival.
3/6 anonim válasza:
Kedves 1. válaszoló A Füredi lakótelepet inkább panelok veszik körbe az a legtöbb. Max a Füredi utcában van kertes ház meg a Gvadányi utca paneljai mögött vannak kertes házak azért lakótelep mert sok a panel
4/6 A kérdező kommentje:
Azt mondjuk én sem értem, hogy panelban nincs cigány. Akkor az Avason (Miskolc) azok hogy voltak?
2014. aug. 9. 21:59
5/6 anonim válasza:
Vidéken sokkal többen vannak. Panel az drága hát a villanyszámla a vízszámla a távfűtés meg ilyenek. Zugló Újpest Angyalföld a legdrágább lakás vásárlás szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!