Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kispest milyen környék?

Kispest milyen környék?

Figyelt kérdés
Biztonságos? Sok a kétes alak arrafelé? Éjjel mekkora biztonságban van egy fiatal (egyetemista) lány? Sportolási lehetőség? Főleg a Simonyi Zsigmond u. - Üllői u. - Kisfaludy u. környékére gondolok.
2014. aug. 5. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nagyjából normális. Ha a többi panel lakótelepet veszem alapul, akkor vannak érdekes emberek, de azok meg mindenhol vannak, bárhova költözöl.

Érdemes megnézni, mielőtt kiveszed, és figyelni arra, hogy

- milyen emberek járkálnak az utcán

- látsz-e kisgyerekes családokat

- milyen az állapota nagyjából a háznak, amibe költözöl

- az ajtókon van-e biztonsági rács (ha minden ajtón + földszinti ablakokon végig van, az sokmindent elárul...)

+ mikor odafele tartasz, állíts meg valakit, leginkább egy idősebb embert, és kérd meg, hogy mondja el, szerinte mennyire biztonságos akár nappal, akár éjszaka.

2014. aug. 6. 04:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Első: Direkt azért tettem fel itt a kérdést, mert azt gondoltam hogy valaki tud pontos és használható infót mondani, amiket leírtál, azokat magamtól is ki tudtam találni. Sajnos ez a körülnézős-dolog nálam nem opció, vidéki vagyok és minden bizonnyal csak a költözéskor kerülök fel Pestre, egy ismerőshöz költözöm így egyenlőre még csak választási lehetőségem sincs, hogy máshova menjek. Szóval engem nem a lakhatási viszonyok érdekelnek, hanem a környék úgy maga. :)
2014. aug. 6. 19:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja, és sajnos az ismerőstől való megkérdezés sem opció, mert ő sem lakik ott olyan régóta, hogy kiismerhesse a helyet.
2014. aug. 6. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Kispestnek nem a legjobb része, de nem rossz környék. Uszoda, konditerem van a közelben.
2014. aug. 7. 15:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nem mennék Kispestre.
2014. aug. 8. 11:21
 6/8 patriot74 válasza:
100%
Én születésem óta itt élek és szerintem az egyik legélhetőbb kerület Budapesten. Az a környék amit írtál kb. 30 éve épült lakótelep és szerintem a budapesti átlag lakótelepnél biztonságosabb ,persze éjszaka mindenhol lehetnek kétes alakok, de nem jellemző. A kerületi uszoda pont azon a részen van és konditerem is van nagyon közel. Az Üllői út túlsó oldalán még szabadtéri, ingyenes kondigépek is vannak.
2014. aug. 20. 13:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2014. aug. 20. 16:16
 8/8 anonim válasza:
83%
Mi az uszodanal lakunk kertes hazban. Pici babam van,igy sokat setalunk a kornyeken. Szerintem nincs felni valod:) rossz emberek videken is elofordulnak ejszaka-nappal. Amugy videken nottem fel,par eve elek itt es pont azert szeretem ezt a reszt,mert talan ez hasonlit ra leginkabb. Legalabbis szamomra.
2014. okt. 21. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.