Ilyen ügyintezes, bürokracia mellett mikor föztök es hogyan latjatok el a gyerekeket?
Utlevel meghosszabbitasra akarok idöpontot kerni. Ma egesz delelött több telefonrol, Skype-rol probaltam hivni az ommanyirodat, ahol 8-tol 15 oraig van telefonos ügyfelszolgalat. Szerintem kb 50-szer, de nem neztem utana pontosan, hanyszor. Igy nem tudtam fözni, Sem a haztartast ellatni, gyerekeimmel sem foglalkoztam, a pici meg alig tud jarni, igy többször elesett...stb.
Nem egyedi eset, mas ügyekben is Volt mar, hogy 3-4 nap ilyen telefonalgatas utan sikerült vegre telefonon elerni.
Foglalj időpontot neten keresztül:
Pont ezért foglalok időpontot a neten hasonló ügyekben (személyi, gk. ügyintézés)
Nem kell állandóan telefonálgatnom, nem vagyok nyitvatartási időhöz kötve a hívással; ha akarom akár éjfélkor is foglalhatok időpontot neten keresztül.
Van ügyfélkapum, sok mindent azon keresztül le is tudok rendezni.
se az időmet, se a pénzemet nem fogyasztom a telefonálgatással és nem idegelem ki magam, hogy ötvenedszerre sem veszik fel a telefont. Ráadásul még egyszerűbb is a neten, ígyis-úgyis ugyanazok az időpontok szabadok, akár telefonon kérem, akár neten nézem, de legalább nem kell telefonon egyeztetgetnem, hogy nekik szerdán 9-kor és 11-kor van szabad időpontjuk én pedig vagy 9 előtt, vagy 12 után érek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!