Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol tudnám eldugni a gitárom?

Hol tudnám eldugni a gitárom?

Figyelt kérdés
Nem vagyok rá büszke, de anyám pénztárcájából vettem ki pénzt, és vettem egy gitárt. Nyílván nem akarom, hogy megtudja. Hova tehetném el, hogy ne lássa meg és ne találjon rá?
2010. jan. 10. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
56%

Hűű, hát gratulálok.

Szerintem dugd a s*ggedbe XDD

2010. jan. 10. 19:58
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
nem azért, h csesztesselek meg semmi, de mennyiért vetted és milyen? (én is akarok csak az csak azért, de természetesen szégyelld magad össze mert elég prosztó dolog meglopni az anyukádat..) amúgy tuti lebuksz, szóval inkább valld be, vagy nem tudom.. ágynemű tartó:D de ismétlem, tuti lebuksz, felesleges dugdosnod..
2010. jan. 10. 20:02
 3/10 anonim válasza:
100%
lefogsz bukni.. Én bevallanék mindent. De ki is taálhatsz valami jó sztorit. amúgy ágyneműtartó, beépített szekrény, padlás, pince, pöcegödör, haverodnál, ásol 1 lyukat a nappali közepén és szőnyeget terítesz rá, elkéred harry pottertől a köpönyegét ami eltűnteti.
2010. jan. 10. 20:07
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
hát ha nem ő takarít a szobádban, akkor végülis bőven elég, ha beteszed a szekrénybe. ha ő takarít, akkor szívás, és szégyelld magad, h kinyalja a s*eggedet is és még így is meglopod...persze alapból is szégyellheted...
2010. jan. 10. 20:08
 5/10 anonim válasza:
100%
Menniyt vettél ki? Szerintem mondd el neki, és szép lassan add vissza a pénzt (de ne tőle kérj ahhoz hogy visszaadd neki!)
2010. jan. 10. 20:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

süljön le a bőr a képedről.

1: nem hinném, hogyha annyira szerettél volna gitárt, akkor nem lett volna elég kitartásod dolgozni érte, és spórolni rá.

2: csóri anyád azért gebed, h legyen mit kajálnod, és legyen hol laknod, erre te meglopod.

3: ez már nem olyan, h 10évesen kilopsz 1 100ast, és veszel magadnak egy csokit...

jobb, ha eléállsz és bevallod. ha ehhez volt bátorságod, akkor legyen ahhoz is, h vállalod a következményt.

az a minimum, h ezek után lesed minden szavát, és megpróbálod jóvátenni.

nekem eszembe nem jutott volna ilyen szemétséget megcsinálni anyámmal, aki ráadásul egyedül nevelt fel....

tudom, úgy hat mintha prédikálnék, de gondolj bele, te hogy éreznéd magad, ha ő lopná el tőled azt a pénzt, amiért keményen megdolgoztál....

2010. jan. 10. 20:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg anyudat:-)Bakker mennyi pénzt hord magával?És nem veszi észre,hogy hiányzik?Átküldöd hozzánk is?:-)
2010. jan. 10. 20:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem először szedd össze a pénzt, aztán rakd vissza, és szólj neki, hogy kölcsönkértél, de majd visszaadod. Addig tedd a szobádba valahová...
2010. jan. 10. 20:43
 9/10 anonim válasza:
Ha anyád annyira vastag, h a pénztárcájából simán elő lehet rántani egy gitárravalót, akkor tuti elolvad az őszinteségtől. Valld be, lesz ejnye-bejnye meg bünti, gitár pedig marad - ki a király? :)
2010. jan. 10. 22:03
 10/10 anonim válasza:
hülye szar
2012. szept. 28. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!