Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Babysittert keres valaki...

Babysittert keres valaki Kecskeméten?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem találok semmijen munkát amit csinálhatnék nincs oklevelem meg ijesmi mert nem jártam tanfolyamra de mi értelme van ha nem tud bánni a gyerekkel? Én 3-8 éves gyerekekre szívessen vigyázok már többször vigyáztam kicsikre (szomszéd és ismerősök gyerekeire de már nagyobbak igy nem kellek) és 3-4 órákat is velük voltam tehát ezzel nincs gond. Szeretem a kicsiket és jól elvagyunk. Amúgy 16 éves lány vagyok megbizható és felelőség tudatos. Ismretek valakit akinek szüksége van babysittere vagy nektek van rá szükségetek ??

köszönöm a válaszokat előre is :D

2010. jan. 10. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem. De mi lenne, ha mondjuk a Petőfi népében adnál fel hirdetést vagy kitennéd iwiwre vagy nem tudom? Itt nem sok esély van a sikerre ahhoz képest.
2010. jan. 24. 01:19
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
ijesmi= iLYesmi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. jan. 24. 09:14
 3/4 A kérdező kommentje:
2. válaszoló tisztába vok vele hogy hogy kell irni de úgy rövidebb xD
2010. jan. 25. 07:13
 4/4 anonim válasza:
Keresel meg munkat? Latom regi a kerdes de ha igen szolj!
2013. aug. 20. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!