Szerintetek érdemes belefogni a lakás átalakításába, ha a négytagú családból csak a lányom, meg én akarjuk? A férjem, fiam, nem.
Mi is hasonló dilemmában vagyunk, de nekünk egyszerűbb a helyzet, mert 3 szoba van.Egyik az egyik gyereké, másik a másiké. a férjem elgondolkodott, hogy építünk egy új szobát, hogy legyen nekünk is hálónk. Nos mondtam neki, hogy 10 év múlva meg itt leszünk 3 hálószobával 2en. Max h jönnek az unkák, akkor lesz tele.Nos úgy döntöttünk, nem építünk hozzá. Lakótelepeken is szépen felnőttek a gyerekek (meg ma is)2 szobás lakásban.
De tudom javasolni, ha csak feleznétek, hogy egy gipszkarton falat felhúztok. Később ha kirepülnek a gyerekek, akkor azt nyugodtan vissza is tudjátok bontani, nagyobb kontárkodás nélkül.
Szerintem érdemes. Nálunk is én vagyok inkább a bevállalósabb, és még sosem volt gond belőle.
Mi úgy oldottuk meg, hogy a nagyobb szobát választottuk gipszkartonnal ketté, és így lett a 12 éves fiamnak és a másfél éves kiscsajnak is külön kuckója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!