Nem problémás az ilyen WC csésze?
Figyelt kérdés
Már többször láttam olyan WC-t,ahol a materia a síma víztükörre esik,és loccs!A víz meg fröccsen a mesztelen fenékre.Miért veszik ezt mégis az emberek?2010. jan. 9. 16:59
1/9 anonim válasza:
fúúj én is utálom, nagyapám azért vett ilyet, mert szerinte nem megy le a másikból:S
2/9 anonim válasza:
Én azért szeretem az ilyen wc-t,mert ha gond van a széklettel,vissza lehet nézni,hogy milyen,véres-e,stb,míg a másikban nem. Nekünk 2 wc-nk van,egyik ilyen,másik olyan,és mivel elég sok gondom van (tükrözésen is voltam),panaszos időszakban ezt használom,és így tudom magam ellenőrizni.
3/9 anonim válasza:
ilyen volt nalunk a tornaterembe, huu de utaltam xD
meg egy ilyennel talalkoztam egy nyaraloban, ahol a wc epp a nappalibol nyilott. Igy a kisdolog is szepen visszhangozva ert celba, es a nappaliban levo emberek mind rajohettek, hogy eppen mit csinalok odabent xD
4/9 anonim válasza:
17:16, ő nem a peremesről beszél, amiben tényleg meg tudod nézni, hanem az egyből bele a vízbe fajtáról
5/9 anonim válasza:
neünk is 2 wc-nk van, az egyik ilyen. Sajnos az iylen fröccsenős fajta fent van az emeleten, ahol alszunk, így este csak oda tudnék kimenni, de hát nem akarom felébreszteni a többieket, meg elég gáz, hogy halják mit csiálok ott éppen:)
6/9 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy azért találták ki ezeket, hogy ne legyen nagyon büdös az illemhelyen, mert ahogy kikerül a testünkből a kaki rögtön a víz alá merül. Szerintem fertőzésveszélyes, hiszen felcsattan a víz az alsó felünkre. (főleg a nőknél) Ha olyan helyen kell nagyvécéznem ahol ilyen csésze van mindig wc papírt teszek a vízbe, hogy felfogja a fröccsenést.
8/9 anonim válasza:
nagyon utálom az ilyet. én csak simán pottyantós wcnek hívom.
és tudjátok mi a durva? hogy ez az olcsóbb fajta. legalábbis mikor mi vettük 1000ft-tal volt olcsóbb, mint a klasszikus fajta.... ezzel is tukmálják az emberekre a xart...
9/9 anonim válasza:
sajnos rengeteg helyen van ilyen főként szállodákban. Külföldön mégtöbb. Baromira útálom én is, mert csurom egy fososhugy lesz a seggem ha nagydologra megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!