Radal radiátorokkal mit kell csinálni nyáron?
Figyelt kérdés
Most költöztem új lakásba, cirkó fűtéses, három Radal radiátorral. Az előző tulajdonosok teljesen kretének voltak, nem tudom, hogyan hagyták itt a rendszert. Annyit mondtak, hogy nyáron sem kapcsolják ki a kazán fűtő funkcióját. A radiátorokkal mit csináljak? Nyissam, zárjam, hagyjam úgy? Régi szelepek vannak rajta, nem skálázott, szabályozósak.2014. júl. 20. 19:38
1/4 anonim válasza:
termosztáton beállítod, hogy ne fűtsön
2/4 anonim válasza:
Ne bántsd a radiátorokat, tekerd le a termosztátot, és kész.
3/4 anonim válasza:
"Az előző tulajdonosok teljesen kretének voltak, nem tudom, hogyan hagyták itt a rendszert."
Bagoly mondja verébnek...
"Annyit mondtak, hogy nyáron sem kapcsolják ki a kazán fűtő funkcióját."
Nem is kell, amíg melegebb van a lakásban, mint a termosztáton beállított hőmérséklet, addig nem fog fűteni a kazán.
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó fasz!
Nem bagoly mondja verébnek, mert hát végül is harminc évig laktak itt, még is fogalmuk sem volt róla, hogy mit kell csinálni nyáron a kazánnal. Ha én harminc évig lakok valahol, a legkevesebb, hogy tudom ezeket a dolgokat, nem!? Te gyökér.
2014. júl. 20. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!