Anita19890123 kérdése:
Létezik olyan filc, amivel festett falfelületre lehet rajzolni?
Figyelt kérdés
A falra szeretnék szépia hatású képet csinálni. Az ecset nem jön be, mert nem tudok vele szép, szabályos vonalat húzni. Nekem olyasmi kellene, ami írószer de falra való.2014. jún. 25. 12:26
1/2 konkoj válasza:
A filctollak többségéből pár centi után azonnal "kiszívja" a festett fal a nedvességet. Bár ez attól is függ hogy milyen a fal. Zsírkréta esetleg? vagy én pl megpróbálnám a helyedben, ha nem találsz alkalmas filctollat, és neked csak az esik kézre, hogy már egy eleve rossz filctollat festékbe mártogatni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Az utóbbi megoldás felcsigázott. Megpróbálom festékbe mártott filccel. :) Amúgy találtam filcet. A forgalmazója állítja, hogy falra is jó. Megpróbálom mindkét változatot egy félreeső, nem látható helyen és majd eldöntöm melyik lesz a nyerő. :)
2014. júl. 15. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!