Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Panelos garzonlakás, ami 18...

Panelos garzonlakás, ami 18 négyzetméter, az mire elég?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszát várom, akik laktak ilyenben, vagy ismerősük lakott. Szeretném tudni hogy mik az előnyök és a hátrányok. Tudom hogy kicsi, de nekem tetszik és meg is felelne, csak nem tudom a negatív oldalait.

Köszönöm.

2010. jan. 4. 16:16
 1/8 anonim válasza:
100%
Szerintem tökéletesen megválaszoltad a kérdést: hátránya és előnye, hogy kicsi. Ha nem hosszú távra tervezel (pl. család), akkor ügyes lakberendezéssel meg lehet oldani.
2010. jan. 4. 16:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

anyám tesoja lakott ilyenbe egy időben

amivel nagyobbá tehető,az az emeletes ágy,kis galériává alakitva,oda elférnek könyvek,akármi

ágy alá meg befér szgép,ruhásszekrény,akármi

2 embernek már kevés,konyhába ne akarj tulsokmindent egyszerre,mi ketten a 35nm-en is alig férünk,pedig ez msáfél szoba

előny még: nemkell mással összeköltözni

hátrány hogy drágább mint mondjuk egy 1+2fél szobásba 4en,helyed kb uyganannyi,de drágább a garzon

2010. jan. 4. 16:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

1. a panelházakban nincsenek 18nm-es lakások. könyörgöm, ne nevezzünk már el minden társasházat panelnek.

ez pl 17 nm alapterületű, és van galériája: [link]

sztem jól néz ki, bár iszonyat drága egy ekkora lakás ennyi pénzért.

egyedül lehet csak benne élni, az biztos, viszont olcsó a fűtés, meg a közösköltség.

ha úgy rendezed be, akkor tágas érzetet is adhat. ami a legfontosabb, h ne zsúfold tele. csak a legfontosabbakat szabad megvenni, amint valamire nincs szükség, akkor kuka, vagy eladni.

2010. jan. 4. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
a linken szereplő az 29nm,nem 17...
2010. jan. 4. 17:17
 5/8 anonim ***** válasza:
58%

igen, de ha tudnál szöveget értelmezni, akkor látnád, h azért, mert összeadták a galériával a lenti szint területét.

ha így jobban tetszik: [link]

2010. jan. 4. 17:32
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

De vannak 18 nm-es garzon lakások, panelban. Konkrétan Baján néztem a lakótelepen és van több is.

Igen, azt sztem is úgy kell nézni galériás esetében, hogy alapterület + galéria. Sok hirdető szereti úgy hirdetni, hogy egybe számolja, hát persze hogy első olvasásra nagyobbnak tűnik:-:)

2010. jan. 4. 19:42
 7/8 anonim válasza:
100%

Én laktam 18 nm-es tégla garzonban Bp-en.

Egyedül: tökéletes. Kicsi rezsi, kicsi takarítás - nagyon jól tudtam spórolni. Hátránya: nem lehet bulit tartani - tény :-)de jól elrendezett bútorokkal ki lehet használni a kicsike teret is.

Párral: rövid időre megfelel. Rezsi még mindig kicsi, de azért a hely itt már szűkös 2 embernek. Nincs privát tered, nem tudsz félrevonulni, pihenni pl. a másik tv-t nézne, te meg aludnál, ha mosol nehéz a ruhát megszárítani. Szóval párral csakis rövid időre ajánlanám.

Mi úgy próbáltuk a helyhiányt kiküszöbölni, hogy sokat voltunk a szabadban hétvégente, és a meló miatt is inkább csak aludni jártunk haza.

2010. jan. 4. 21:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Minimális ráfizetéssel kapsz kétszer akkorát.
2010. okt. 5. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!