Klíma alternatívája?
Figyelt kérdés
A dolgozó szobám egy családi ház tetőterében van , sajnos nyáron a hőmérsékelt eléri a 28-30 fokot a szobában.
A split klíma egy jó megoldás lenne , de egy korrekt klíma 70 ezer környéke , a beszerelés meg 60 ezer , ami már alsóhangon is 120-130 ezer forintos végösszeg.
A tetőablak miatt a mobil klíma sem megoldható mert nem tudom hol kivezetni a csövet ...
Egy max 60-70 ezer forintos megoldás érdekelne , ha van olyan
2014. jún. 8. 20:29
1/4 anonim válasza:
Én így oldom meg: nyáron Grönland, télen Florida.
2/4 anonim válasza:
Nincs. Spórolj egy kicsit, és vegyél rendes klimat. Megéri!!!
3/4 anonim válasza:
Amennyiben az a "dolgozó szobád" és ebben a helységben érint a probléma, akkor vagy olyan szerencsés, hogy van hűvösebb szobád is......, tehát biztos van választási lehetőséged máshova menni.
Aktívan működő klíma kb. 50 Ft/óra kb. 7500 Ft/hónap ezt is érdemes kalkulálni a beépítés árán túl.
4/4 klimakiraly válasza:
Egy split klíma kb. 20 évig üzemképes. Tehát most veszel egy közepes klímát 230.000 felszerelve ezt elosztod 20-al az évi 10.000 vagy havi 1000 hufHUFor nem a klíma árakkal van a gond. :-) :-) 70.000-ért tényleg ne vegyél klímát. Amúgy szerintem max 10.000 HUF klímázható el egy nyári szezonban nem havonta szezononként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!