Melyik mosdó szekrény tetszik nektek?
Nekem mindkettő tetszik, a sárga 77 cm a piros az pedig 65 cm.
Mindkettő befér, csak már elkezdtem törni a fejem hogy melyik legyen, hogy menjen a csempéhez!
6nm-es a fürdőszoba kis helyiség! "sarokkád lesz" aminek az oldala csempézve lesz!
ti melyikre voksoltok? Hogyan keverhetném egyikkel illetve másikkal a a színt hogy ne kapjak tömör szint.
Hűűű! Nem erre számítottam! Bár mondjuk ízlés kérdése, de azt hiszem akkor kilőve!
Amúgy sem ezeket a színeket szeretném kompenzálni a fürdőben.
Csatlakozom az előző válaszokhoz. Igen ízlés kérdése és ezek ízléstelenek. A Győzikés találó rá.
Azok az íves formák kényesek, ennél tojtak rá és csúnya ilyet csak a legigényesebb tervezésnél lehet valóban esztétikusan kihozni. Baloldalin a láb csúnya, fölösleges megoldás. Szín szintén csiricsáré.
Nézz inkább egyszerű modern formát de ARÁNYOS ! alkatút és ne bonyolultat. Főként egy szín MAX 2 de ne így pepitában mint egy sakktábla!
Egy közepes minőséget is feldobhatsz ha a fogantyúk drágábbak szebbek, ne krómozott műanyag legyen mert nagyon olcsó a megjelenése. Nézz neki szép egyszerű tömör fém vagy fa fogantyút. Már a tapintása is más lesz, próbáld ki üzletekben.
néhány példa, semmi csicsa, egyszerű kialakítás, max 2 szín csak finoman, ízlésesek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!