Blutech ragasztó leszedi a falról a festéket?
Figyelt kérdés
Valaki próbálta már?És leszedte a festéket?2014. máj. 30. 13:57
1/6 A kérdező kommentje:
Blu-Tack
2014. máj. 30. 13:58
2/6 Golan Trevize válasza:
Ha nem "hámlik" alapból a festék a falról, nem hinném, hogy leszedi.
3/6 anonim válasza:
de nagyon is leszedi.Nagyon kíméletesen leszedve a ráragasztott dolgokat, esetleg nem.
4/6 A kérdező kommentje:
És mi az ami nem szedi le?? mármint a falról és papírok is megmaradnak rajta?
2014. máj. 30. 20:15
5/6 anonim válasza:
kétoldalas ragasztó jobb,de bármivel próbálkozol, ha már nem kell a felragasztott dolog, nem szabad letépkedni a falról, csak nagyon óvatosan szabad leszedegetni.Én különben direkt nem engedtem a gyerekemnek a falra ragasztani, mert szerintem az eleve nem néz ki jól. Mi azt csináltuk, hogy,amíg kicsi volt, az egyik falat letapétáztam sima csomagolópapírral és akkor oda szabadott rajzolni meg festeni. Később,mikor jött a poszterkorszak, akkor a csomagolóapír egy csíkban feljebb vándorolt az ágy fölé, és akkor oda lehetett ragasztani. Ebben az a jó, hogy a csomagolópapír ugye tapétaragasztóval kerül fel a falra,amit, ha meguntunk,át lehet tapétaragasztóval tapétázni másik csomagolópapírral vagy újságpapírral vagy egyéb dekor dolgokkal, de ha az egészet végleg meguntuk, akkor vizes szivaccsal le lehet áztatni a falról,úgy, hogy szinte egészben lejön és nem kíván a festés előtt horrorisztikus javítási munkákat.
6/6 anonim válasza:
Nekem se a blutack, se a scoth magic tape nem szedte le a festéket a falról. De tehetsz fel parafatáblát és arra is felteheted a papírokat rajzszöggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!