Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van olyan, aki tényleg lehúzza...

Van olyan, aki tényleg lehúzza a WC papír gurigát a WC-n?

Figyelt kérdés

2014. máj. 26. 22:06
1 2
 11/16 KovA1963 ***** válasza:
94%
Nagy buli lehet a szemetesbe dobás helyett több liter vízet ráhúzni, hogy eltűnjön a guriga.
2014. máj. 29. 09:23
 12/16 KovA1963 ***** válasza:

Amúgy nagyon izgalmas és kreatív téma lehet, hogy milyen másféle/ újrahasznosítható /továbbfelhasználható cucc lehetne a guriga.

Pl lehetne vízben lassan oldódó fertőtlenítő vagy szagtalanító antibakteriális háziasszonyok kedvence cucc...

Vicceket is lehetne rá nyomtani, akinél lefogy az olvashatja.

Vagy mini kürtős kalács ...

stb...

2014. máj. 29. 11:12
 13/16 anonim ***** válasza:

@#7/12 ("Én egyébként gyűjtöm öket, mert abba szoktam palántázni és azzal együtt ültetem el a palántákat.")

Egyszer mi is próbálkoztunk ilyennel, de azok a palánták mind elsorvadtak. Nem tudom, mit csináltunk rosszul, talán az a konkrét WC guriga típus olyan vegyszerrel volt impregnálva, ami nem volt kompatibilis a paradicsom-palántákkal.

2014. máj. 31. 11:08
 14/16 anonim ***** válasza:
én cicajátékokat fogok belőle csinálni:) de lehet mást is, pl. írószertartót, egy ismerős meg kreatívkodáshoz használja őket.
2014. jún. 2. 22:30
 15/16 KovA1963 ***** válasza:

Hú, köszi ! palántanevelő guriga király 5let !

Egy próbát megér nekem is, legföljebb nem jön majd össze.

Van új 5letem is - például meg lehetne csinálni a gurigát is kicsit jobban összetapasztott WC-papírból.

Olyan szerepe lehetne mint a Trabantban az üzemanyag tartalék csapja. Bajosabb a céljának megfelelő használatra alkalmassá tenni, de végülis ráér az ember ott, és úgy legalább biztos tudatosul, hogy fel kell tölteni a papírtartót.

Még mindig jobb 10 percet küzdeni a végével, mint akkor sszembesülni az üres keménypapírgurigával amikor szükség volna rá és letolt gatyával páros lábon elugrálni a lelőhelyig. Nem is beszélve, ha boltba kell érte menni.

Vagy közösségi budiban lesni az alkalmat mikor lehet átosonni a szomszéd fülkébe egy kis utánpótlásért.

2014. jún. 3. 09:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem húzom le, gyűjtöm a kazánba gyújtósnak.
2017. jún. 16. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!